Et kapittel er nå over!

Etter over 5 år (!!) med blogging her på JoakimKleven.no har jeg nå bestemt meg for å slutte å blogge… Klokka 18:00 i dag poster jeg mitt aller siste innlegg, det blir innlegg nr. 1000! Tenk det, jeg har akkurat TUSEN (!) innlegg på denne bloggen, det er flere tusen timer med arbeid. Jeg må innrømme at jeg er stolt, for denne bloggen har kun vært en blogg jeg har hatt for å ta vare på alle opplevelsene mine og et sted der jeg kunne dele alle prosjekter mine. Uten å høres for dramatisk ut så er så og si hele livet mitt er på denne bloggen og de siste dagene har jeg brukt på å se tilbake på alt jeg har gjort- shit så heldig jeg er som får drive med det jeg elsker, nemlig å lage film, fotografere, reise, møte så mange fantastiske mennesker og bruke stemmen min til å løfte frem hjertesakene mine.

Jeg håper dere vil se innlegget jeg poster i kveld, der forklarer jeg enda mer hvorfor jeg velger å legge ned bloggen. MEN før det vil jeg dele denne deilige promosnutten for JoakimKleven.no som jeg lagde sammen med broren min forrige uke. FOR denne promoen betyr mer for meg enn dere tror haha, jeg husker så godt da jeg for snart ti år siden drømte meg vekk i denne deilige Blow remixen av Kesha og dagdrømte på bussen at dette skulle være min promo til min daverende hjemmeside JoakimKleven.com. Jeg drømte stort på vei til jobb som lærling der jeg satt på bussen hver dag og drømte om et liv der jeg kunne leve av å skape kreativt innhold, dele øyeblikk fra mitt liv og bare være meg. Det var en tid før instagram, det å være influencer og drive med youtube var «en greie».. Det var drømmen, og shit, uten å høres alt for skrytete ut nå- så klarte jeg det!

Mye hardt arbeid, og nå tusen innlegg senere har jeg kommet til et punkt der jeg vil videre. I karrieren og mest av alt for meg selv. Fokusere på å fortsette med det jeg elsker, men samtidig ikke ha et behov for å måtte dele alt. Jeg føler jeg har vært flink på å ha kvalitet over det jeg gjør, i en ellers ganske kvantitet verden jeg er endel av, men nå er det på tide å fokusere på de prosjektene jeg virkelig brenner for! Fortsette å være personlig, men trenger ikke å være så privat. Fokusere på å fortsette å drive Generation 2.0, jobbe med dokumentarserier foran og bak kamera og bruke stemmen min når det er noe viktig jeg vil dele! Takk for meg, bloggen <3 Siste innlegg postes 18:00, stor klem til deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.