Podcaster jeg har gjestet! (part 3)

I det siste har jeg vært med i et par podcaster som jeg tenkte å liste opp her for dere! Jeg har gjestet en god del podcaster nå og synes det er så morsomt å bli kjent med flere av programlederne på denne måten. De er så flinke og morsomme! Å få muligheten til snakke om alt fra de mer alvorlige temaene til lett underholdning, det betyr mye at folk vil høre på det jeg har å si! Her er en liste over de siste podcastene jeg har gjestet:

POPSTALGI

Dette må være en av mine favoritt podcaster om dagen! Dette er en nostalgi podcast som får deg tilbake til popmusikken fra 90 og 2000-tallet. Programleder Erik Rydning er megafan av alt som har med popmusikk å gjøre, vi har vært sosiale medier venner lenge- men endelig fikk vi muligheten til å bli godt kjent via vår fascinasjon for Spice Girls (og Britney og Fifth Harmony og Sugababes++).

Erik intervjuer kjente norske artister om deres ikoniske låter og tekster, men har av og til Fanspesial episoder der diverse profiler snakker om den artisten de er mest fan av. Så er du keen på en deilig episode der jeg- Gay Spice snakker en time om Spice Girls med Erik MÅ dere høre podcasten, selv jeg som er fan lærte jeg flere nye ting om Spice Girls! ELSKER denne podcasten!

MANDELPRATEN

Hvis du skal høre en podcast der du virkelig vil bli kjent med meg, den personen jeg er på innsiden, håper jeg du vil høre denne podcast episoden. Jeg ELSKER virkelig Mandelpraten, i denne podcasten intervjuer Leo gjestene sine om relasjoner og oppvekst, religion, døden, karriere, verdenssyn, personlig økonomi, kroppen, kultur, tanker om å bli gammel og hva du tenker livet bør inneholde. Denne podcasten får deg til å reflektere, mye, over det livet du lever og livet generelt. Om du vil se hele intervjuet kan du se youtube-videoen HER.

NRK UNORMAL

Unormal er en fin podcast, spesielt egnet for de unge. Lydia og Alice inviterer diverse unge profiler til å snakke om og hjelpe seerne som har sendt inn spørsmål, alt fra store og små problemer i livet. Jeg er med i fire episoder der vi snakker om alt fra kriminalitet, å være ungdom og skeiv, alkohol hjemme og kroppspress bla gutter.

BAK GULLMEDALJEN

Dette er podcasten jeg forteller om hele karrieren min fra start til nå. Hvordan jeg startet med å jobbe med film, mine største prosjekter og ambisjonene videre. Jeg er så stolt av Sondre, han er virkelig et stort talent som jobber så hardt for å oppnå drømmene sine. Sondre var det første Generation 2.0 talentet jeg postet på Generation2.no sammen med Gulla på premieredagen 20. mars for snart to år siden. Så inspirerende og spennende å følge reisen hans, for et talent!

UNDER HUDEN

Vakre Helene har vært min hudsykepleier i nesten to år, hun er så god og har hjulpet meg masse med å velge de riktige produktene for å ta vare på huden min. Vi snakker om dette i podcasten, om hvor viktig det er å ta vare på huden og ansvaret jeg tar i forhold til sponsede ting og hva jeg reklamerer for (og mest av alt hva jeg IKKE reklamerer for, som er mye haha!).

UT AV SKAPET

Fine Sølve har Norges beste skeive podcast! Her inviterer han kjente og kjære LHBTQ- profiler der alle deler sin «komme ut av skapet historie». I denne episoden snakker jeg nettopp om det, helt ufiltrert, ærlig om sex, følelser, gutter, oppvekst og livet. Anbefaler alle å høre podcasten til Sølve, sååååå fin!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.