Bloggerne Sesong 14 – Episode 21

Siste episode og jeg er sammen med mine aller nærmeste. Mamma, Pappa, Adrian, Annette og Sandra. Vi feirer bursdagen til Mamma med god mat fra Sumo Sushi! Jeg har lenge tenkt på at jeg vil videre i karrieren min, jeg er lei og føler det ikke gir meg noe mer å dele så mye. Misforstå meg rett, jeg er så stolt av det jeg har gjort og skapt (det er viktig å tørre å si høyt), men jeg vil ikke leve et liv der jeg dokumenterer alt jeg gjør hele tiden. Jeg kan godt være personlig, men jeg vil ikke dele alt som er privat. Jeg vil jobbe hardt og lenge med prosjekter og teamer som står mitt hjerte nært og jeg kommer mer og mer til å gå mot den retningen. Det er så fint å ha en så støttende og fin familie rundt meg, jeg elsker de uendelig mye og vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten dem.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.