Bloggerne Sesong 14 – Episode 20

Jeg ELSKER å møte talentene jeg har skrevet om på Generation 2.0 og i dagens episode møter jeg dansegruppa Moira Productions som var den første gruppa jeg postet om på Generation2.no. Nydelige Irma Micaela og Djærika skulle lære meg å danse (for aller første gang, jeg har aldri vært på dansekurs- minus en gang da jeg var sånn 9 år haha!). Jeg har lenge drømt om å lære meg å danse og min ALLER STØRSTE DRØM er å få være med i Skal Vi Danse. Så det var perfekt å gjøre dette, løfte frem de nydelige jentene som er Generation 2.0 talenter samt fri til TV2 om å få lov til å være med på Skal Vi Danse. Jeg MÅ rope høyt om det, for det er virkelig en så stor drøm! Dette er en av mine favoritt-scener i årets sesong, herreguuuud så gøy det var å danse med jentene!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.