SVALBARD 2021 bildedryss + vlog!

Jeg er så takknemlig for at jeg bare hoppet meg på turen til Svalbard sammen med Sophie, Victoria og Maria, de spurte meg for noen mnd siden om jeg ville være med og jeg umiddelbart takket ja. Jeg husker så godt i sommer at jeg på en stor sommerfest snakket med en eldre mann som hadde reist mye, han hadde reist til over 60 land og da jeg spurte han hva det vakreste stedet han hadde reist til var så svarte han Svalbard. Da var jeg solgt!

Vi ankom Svalbard rundt klokka halv 15 på fredag og sjekket inn på Funken Lodge, som må være det fineste hotellet på Svalbard. Den kvelden feiret vi bursdagen til Victoria, spiste kake og 11 retters (!) middag.. Det var tilslutt så mye mat at vi måtte spørre kjøkkenet om å stoppe å lage mer mat fordi vi rett og slett ikke klarte mer haha! Dyr vin og god mat, det er noe av det mest eksklusive jeg har spist.

Lørdagen dro vi til GreenDog Svalbard, der jeg for første gang fikk oppleve å sitte på og kjøre hundeslede. Det var som et eventyr, tenk at vi fikk oppleve dette! Vi var helt alene midt i naturen, kun oss og hundene. Det er en blanding av grønlandshunder og huskyhunder, så vakre. Hele opplevelsen var som en spillefilm!

Etter å ha sett MGP finalen på hotellrommet lørdag kveld, samt bestilt sjokolade via Svalbard Delivery Service sto vi opp på søndagen, spiste lunsj i Longyearbyen og dro på grottetur. Vi var 25 meter under bakken, på grotte vandring, helt alene med guidene våres. En helt surrealistisk og gøy opplevelse!

Søndagskvelden dro vi ut og spiste på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, det var nok en 10 av 10 middagsopplevelse. Der vi endte opp med å bli ganske brisne+, danse med noen randome gutter i baren og var oppe til sånn 3 på natta og hadde latterkrampe på latterkrampe. For en kveld!

Så var det hjemreise mandagen, jeg er så takknemlig for å ha reist med disse tre nydelige jentene. Jeg har seriøst ledd så mye at jeg føler jeg har trent magemusklene mine skikkelig og jeg håper vi får til en reise igjen snart! Norge er et så vakkert land, og vi må virkelig ikke glemme Svalbard, det er et MUST å reise hit og anbefaler alle å reise til Svalbard en gang i livet (minst!). Takk til Hurtigruten Svalbard for så fin service og hjelp! Håper vi ses snart <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.