Bloggerne presseuke!

Det er premiereuke for den nye sesongen av Bloggerne og i den anledning har jeg vært på TV2 Nyhetskanalen sammen med Linnea og God Morgen Norge med Emma. Vi har også for hver sesong en egen pressedag der nettavisene gjør intervju med oss, som en slags speeddating med journalistene, Dagbladet, VG, Nettavisen, God Kveld Norge++. Det er noen ganger litt fucka å tenke på at her er det tv studioer, programledere og journalister som spør og lager saker om meg og mitt liv fordi jeg er med i et tv program som viser livet mitt.. altså det føles veldig rart ut, for jeg er jo bare en helt vanlig person, men samtidig er det jo morsomt å tenke på at man er med på noe så stort og at jeg får jobbet med noe jeg elsker å drive på med. De tre sesongene jeg har gjort er jeg utrolig stolt av og gleder meg til dere får se det jeg har filmet det siste halvåret. Jeg er heldig som får jobbe med så mange fine mennesker som kun vil mitt beste. Det tar jeg aldri forgitt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.