Jeg er med i Team Jeg Liker!

I november catchet jeg endelig opp med Anette-Marie igjen, som jeg ikke hadde sett på over to år (!!).. Det gjorde godt og det var akkurat som jeg hadde sett hun dagen før, jeg visste faktisk ikke hvor mye jeg hadde savnet å være med henne. Anette-Marie er en nydelig person, hun er en stor grunn til at jeg i det hele tatt kom inn i dette blogg-sirkuset for hun leide meg inn som fotograf til bloggen hennes og første shooten vi hadde møtte jeg Sophie.

Jeg og Anette var masse sammen i 2014 og 2015, reiste verden rundt, Marrakech, Liverpool og Spania, vi fotograferte og blogget masse sammen. Hun er en stor grunn til at jeg startet denne bloggen her i august 2015 og satset på mine egne sosiale medier.

Årene har gått og vi begge har vært ganske opptatt med våre egne prosjekter, Anette-Marie har siden vi ble kjent bygget videre Team Jeg Liker, som først var et fitness kull, men som nå har blitt til et mer livsstilsprogram for å bli sterkere og spise mer riktig og sunn mat. Det er så gøy at jeg har vært med på reisen hennes med Team Jeg Liker fra start, jeg var med da hun stilte i fitness i 2015, da hun startet sitt første kull med Christian Egner, og nå fem år etter er hun og Christian igang med kull 14.

Anette hadde så lyst til at jeg skulle være med i det nye kullet hennes og tenkte det hadde passet perfekt om jeg ble med siden verdens fineste Marna også er med i kull 14.. Jeg har lenge tenkt at jeg vil utfordre kroppen min mer, å bli sterkere og viktigst av alt få mer energi i hverdagen og siden Team Jeg Liker har blitt et livsstilsprogram kunne jeg ikke noe annet enn å takke JA!!

WÆH! Tenk at jeg nå endelig er igang med et ordentlig treningsprogram, dette blir både spennende, litt skummelt, men mest av alt gøy! Jeg startet forrige mandag, har allerede trent seks (!) ganger på åtte dager og i går hadde jeg takeover på snapchatten til @teamjegliker, se en full dag i mitt «nye liv» i storyen under:

Programmet varer i åtte uker, dette skal jeg klare! Ønsk meg masse lykke til!

www.teamjegliker.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.