Topp 10: Lana Del Rey, Taylor Swift, Pink, Fifth Harmony & Shakira Musikkvideoer!

LANA DEL REY

Vakker cinematography, gammel film noir, vakker sminke, vakkert hår, alt er stilrent og nydelig med Lana Del Rey. Gammel Hollywood, LA stil, hun gjør alt så gjennomført og det er en drøm å se alt Lana Del Rey har skapt. Ingen forandringer, hun kjører sin egen stil hele veien i alle disse år. Jeg ELSKER denne dama og videoene hennes er en drøm å se på!

Topp 10 Musikkvideoer Lana Del Ray: 10. Video Games – 09. Young and Beautiful – 08. Lust For Life med The Weeknd – 07. High By The Beach – 06. Love – 05. Born To Die – 04. Blue Jeans – 03. Doin’ Time – 02. Ride – 10. National Anthem

Det er så vanskelig å velge førsteplassen, for alle videoene til Lana Del Rey er så fine og unike, men favoritten må nok være National Anthem. Lana spiller en persona av førstedame Jackie Kennedy, der man ser at penger og makt gjør hun og mannen hennes JFK, spilt av ASAP Rocky uovervinnelige.. helt til skytingen skjer og verden hennes raser sammen, selv om de var de mektigste figurene i Amerika, kan tragedie fortsatt ramme hvem som helst. En så visuell vakker musikkvideo! Jeg elsker også kortfilm musikkvideoen Ride og den ikke så kjente musikkvideoen Doin’ Time som er helt fantastisk! Alle burde ta en kveld der de sitter å ser på Lana Del Rey sine videoer, det er en fryd å se på!

TAYLOR SWIFT

Taylor Swift går all in med musikkvideoene sine, noe jeg elsker. De er så vakre, produksjonene må ha kostet flere millioner og det er det verdt for Taylor Swift har totalt flere milliarder visninger på youtube. Hun har hele fem videoer som har over en milliard visninger på youtube, der Shake It Off har hele 3 milliarder visninger! Det jeg elsker med videoene hennes er at de skiller seg ut fra hverandre, hun har et nytt konsept og en ny look bak de fleste videoene, samt at flere av de har et ganske morsomt eller sterkt budskap bak seg.

Topp 10 Taylor Swift Musikkvideoer: 10. You Need To Calm Down – 09. Lover – 08. Out Of The Woods – 07. Style – 06. Bad Blood – 05. ME! – 04. Wildest Dreams – 03. Look What You Made Me Do – 02. Blank Space – 01. Delicate

Den vakreste videoen til Taylor Swift er uten tvil Delicate, en låt jeg forelsket meg i etter at videoen kom ut. For en fin musikkvideo! En stor favoritt er også Blank Space, samt Look What You Made Me Do, to videoer der Taylor tørr å kødde mye med seg selv og ha endel selvironi. Noe flere av de største kjendisene og artistene virkelig kunne ha trengt å gjort sjæl. Wildest Dreams og Style må være blant de vakreste videoene hennes der foto er så vakkert! Gleder meg til enda flere musikkvideoer fra Taylor Swift i framtiden, en ekte flink artist! Minneverdige musikkvideoer fra Taylor Swift som akkurat ikke kom på lista: The Man, We Are Never Ever Getting Back Together, Love story, You Belong With Me, …Ready For It?, I knew you were trouble.

PINK

Pink må være den på lista som er mest badass av dem alle, jeg elsker låtene hennes og igjennom sin over 20 (!) år lange karriere har hun laget mange fine musikkvideoer og enda flere hits. Det som er så kult med Pink er at hun gir litt faen, og spesielt på starten av 2000 tallet ga hun ofte et stort F-U til mange i popbransjen som hun selv var endel av. Pink er bad girl for sure og det digger jeg!

Topp 10 Pink Musikkvideoer: 10. Raise Your Glass – 09. Walk Me Home – 08. So What – 07. Fucking Perfect – 06. Don’t Let It Get Me – 05. Just Like Fire – 04. Try – 03. Get The Party Started – 02. Family Portrait – 01. Stupid Girls

Stupid Girls er definitivt Pink sin beste musikkvideo, jeg husker SÅ GODT første gang jeg så videoen og tenkte: dette er et mesterverk! Kanskje også den første musikkvideoen jeg så med et ganske sterkt og tydelig budskap. Denne videoen er fortsatt like aktuell, om ikke mer, og klarer fint (synes jeg) balansegangen med å være ekstremt overdrivende, men også la deg som seer sitte igjen med bismak i munnen. En annen musikkvideo jeg er veldig glad i av Pink er Family Portrait, som kler låta veldig fint, en sterk og viktig musikkvideo! Flere minneverdige musikkvideoer fra Pink som ikke kom på lista: Beautiful Trauma, Sober, What About Us, Funkhouse, U + Ur Hand, God Is The DJ, Feel Good Time, Trouble.

FIFTH HARMONY

Jeg LEVER jo for jentegrupper og Fifth Harmony har vært en stor favoritt hos meg lenge, jeg så de live i 2016 og har hørt så mye på de at selv i 2019, året etter at gruppa gikk i oppløsning var de fortsatt min nest mest spilte artist på min Spotify. Jeg kan kose meg med å høre en hel kveld på Fifth Harmony og har vært med fra start da de kom på tredjeplass i X Factor USA i 2012. Nå følger jeg tett med på solo karrierene dems og elsker alle sammen, men favorittene må være de to største, nemlig Camila Cabello og Normani.

Topp 10 Fifth Harmony Musikkvideoer: 10. Don’t Say You Love Me – 09. BO$$ – 08. All In My Head – 07. I’m In Love With a Monster – 06. Down med Gucci Mane – 05. Me & My Girls – 04. He Like That – 03. Worth It – 02. That’s My Girl – 01. Work From Home

Work From Home må være den mest minneverdige musikkvideoen av de alle fra Fifth Harmony, nesten litt myk porno, men fy faen så hot. Låta er en banger og videoen kler den skikkelig, samme gjelder That’s My Girl og Worth It. Funfact: Work From Home har hele 2,3 milliarder visninger og Worth It har 1,9 milliarder på youtube. Det er helt syke tall! Ingen jentegrupper har så høye visningstall på youtube.

SHAKIRA

Syke ofter, vakker skjønnhet, med en sexy unik stemme. Shakira er for meg definisjonen på hooot latino musikk! Jeg husker så godt at jeg var så fan av Shakira at jeg til og med hadde hennes album «Laundry Service» på kassett som liten.. og jeg hadde ikke engang en kassett spiller.. Med MILLIARDER av visninger på videoene sine på youtube er Shakira uten tvil en av de største artistene vi har i dag!

Topp 10 Shakira musikkvideoer: 10. Waka Waka (This Time For Africa) – 09. Girl Like Me med Black Eyed Peas, 08. Chantaje (+Clandestino) med Maluma – 07. Hips Don’t Lie med Wyclef Jean – 06. La Tortura – 05. La La La med Carlinhos Brown – 04. Beautiful Lair med Beyonce – 03. Can’t Remember To Forget You med Rihanna – 02. She Wolf – 01. Whenever, Whenever

Når Shakira hoppet opp fra vannet i Whenever, Whenever var det som om hun hoppet ut av skjermen og inn i min verden! Jeg kommer aldri til å glemme denne musikkvideoen, for jeg var helt trollbundet, hvem er denne vakre prinsessa her? Det var som da Britney Spears kom ut med Baby One More Time, man ble bare automatisk, med en gang helt forelsket! Jeg elsker også musikkvideoen til She Wolf, for den er så sær, samt de superhotte duettene hun har med Rihanna og Beyonce.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.