Topp 10: Little Mix, Selena Gomez, Billie Eilish, Demi Lovato & The Pussycat Dolls Musikkvideoer

LITTLE MIX

Herreguuud som jeg elsker Little Mix og så lei meg jeg ble da Jesy Nelson forlot gruppa nå i jula.. De har holdt på i ni år, gitt ut seks album med hits på hits.. Vil virkelig ikke at de skal gi seg som gruppe, men det er så ufattelig trist at Jesy ikke er med lengre fordi hun var favoritten min, den med størst X faktor. Apropo det, de vant X-factor UK i 2011, som den eneste gruppa ever til å vinne konkurransen. One Direction kom på tredjeplass året før, samt Fifth Harmony kom på tredjeplass i 2012 i den amerikanske versjonen av X faktor med Britney Spears og Demi Lovato.

Topp 10 Little Mix Musikkvideoer: 10. Move – 09. Power med Stormzy – 08. Salute – 07. How Ya Doin’? med Missy Elliott – 06. Strip med Sharaya J – 05. Touch – 04. Shout Out to My Ex – 03. Woman Like Me med Nicki Minaj – 02. Sweet Melody – 01. Black Magic

Det er vanskelig å velge førsteplassen til Little Mix for de har så mange fine, fargerike og deilige musikkvideoer. Sweet Melody som nettopp kom ut er en ny favoritt, men den absolutt beste musikkvideoen må være Black Magic. Jeg elsker låta, selv om det ikke er favoritt låta mi til Little Mix, så er musikkvideoen så gjennomført og morsom. Black Magic er deres mest sette musikkvideo og deres største hit sammen med «Shout Out to my Ex» som også har en fin musikkvideo. Selv om Jesy har forlatt gruppa håper jeg Jade, Perrie og Leigh-Anne fortsetter å rocke det, også håper jeg på en musikkvideo for min nye favoritt låt «Confetti» fra deres nyeste album med samme navn. Andre minneverdige musikkvideoer fra Little Mix: No More Sad Songs, Think About Us, Bounce Back, Holiday, Love Me Like You, Hair og deres første singel Wings.

SELENA GOMEZ

Selena Gomez har flere nydelige musikkvideoer og låter som jeg elsker og tross ung alder er hennes diskografi stort, hvert fall om du regner med de tre albumene hun ga ut med The Scenes. Det jeg digger med Selena Gomez er at hun ofte tørr å være mer eksperimentell i låtene (og noen ganger videoene) sine enn ofte «popstjerner» er. Selv om jeg ikke synes Selena Gomez har de sykeste videoene er det flere fine favoritter her. Jeg regner ikke med låter der Selena Gomez er featuring artist som «We Don’t Talk Anymore» med Charlie Puth, «Taki Taki» med DJ Snake, Ozuna og Cardi B, «Ice Cream» med BLACKPINK og «I Can’t Get Enough» med benny blanco, Tainy og J. Balvin.

Topp 10 Selena Gomez Musikkvideoer: 10. Look At Her Now – 09. Hit The Lights – 08. Good For You – 07. Rare – 06. Love You Like A Love Song – 05. Fetish – 04. The Heart Wants What It Wants – 03. Hands To Myself – 02. Boyfriend – 01. Come & Get It

Førsteplassen går til Come & Get It for jeg synes fargene, foto og hele looken er så fin og kler låten skikkelig. Dette var Selenas første singel som helt egen soloartist og denne fikk meg til å bli forelsket i henne. Viktig å nevne at hennes nyeste musikkvideo «Boyfriend» (som kom ut i april i år) og Hans To Myself er to store favoritter! De er så enkle og morsomme, elsker de! The Hearts Wants What It Wants er favoritt låta mi fra Selena og videoen er bra, men den har mistet litt «det unike» over seg etter at hun kom ut med den dårlige videoen til den vakre balladen «Lose You To Love Me». Jeg elsker nok mer låtene til Selena enn det jeg elsker hennes musikkvideoer, som feks Kill Em With Kindness er SÅ BRA, men videoen er.. det stikk motsatte, samme med Back To You. Fine låter og musikkvideoer som ikke kom på lista: Same Old Love, Who Says, Tell Me Something I Don’t Know, Bad Liar, A Year Without Rain, Slow Down.

BILLIE EILISH

19 år gamle Billie Eilish har allerede rukket å bli verdens nye STORE artist. Du vet en så stor artist som kommer maks sånn annet hvert år som alle hører på og snakker om? Jepp, det er nå Billie Eilish. Det er det stor grunn til for FY FAEN I HELVETE for et talent hun er. En EKTE artist, med en klar visjon. Låtene og musikkvideoene hennes er kunst og jeg bare gleder meg til å følge reisen hennes videre, for den har kun nettopp startet.

Topp 10 Billie Eilish Musikkvideoer: 10. Xanny – 09. My Future – 08. Hostage – 07. Everything I Wanted – 06. Therefore I Am – 05. You Should See Me In A Crown – 04. All The Good Girls Go To Hell – 03. When The Party’s Over – 02. Bad Guy – 01. Bury A Friend

Det er nesten helt umulig å lage en topp 10 lista av Billie Eilish sine musikkvideoer fordi de er unike på hver sin måte. Mange av dem er i «one take», eller hvert fall laget sånn at man skal ha følelsen av at det er det som videoene: All Good Girls Go To Hell, Therefore I Am og de tre ganske like, men sære videoene: Xanny, You Should See Me In A Crown og When The Party’s Over, som alle har vært sin «ting» som er helt surrealistisk plassert i videoen: edderkoppene, sigarettene og den sorte melka. Jeg elsker alle videoene, men mine to favoritter må være Bad Guy og Bury A Friend. To sterke låter med to sære og fantastiske musikkvideoer. Førsteplassen går til videoen Bury A Friend for føler den gjenskaper universet og coveret til albumet «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», et av de beste albumene som er laget de siste årene. Funfact: Bad Guy videoen bikket akkurat 1 milliard visninger på youtube!

DEMI LOVATO

Jeg føler (som med Christina Aguilera) at det er «to versjoner» av Demi Lovato, den ene er hun som eier alle balladene med den sterke stemmen som ingen kan måle seg med, den andre er hun som er så råååå sexy med stemmen sin at de låtene med attitude blir så fuckings badass at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg. Min favoritt, hos både Christina Aguilera og Demi Lovato er sistnevnte. Gi meg SEXY med råbra vokal og du har meg fra første sekund, det samme gjelder musikkvideoene.

Topp 10 Demi Lovato Musikkvideoer: 10. Heart Attack – 09. Instruction med Jax Jones – 08. Tell Me You Love Me – 07. Solo med Clean Bandit – 06. La La Land – 05. Really Don’t Care med Cher Lloyd – 04. Sorry Not Sorry – 03. I’m Ready med Sam Smith – 02. Confident – 01. Cool For The Summer

Cool For The Summer er min absolutt favoritt video fra Demi Lovato, ikke at musikkvideoen alene er så super original, men med den bangeren av en hitlåt + Demi som er råheeeit gjør at jeg automatisk må slenge på håret og tro at jeg er henne i videoen. Dette er så hot, jeg elsker også Confident og Sorry Not Sorry, de har samme vibe. Flere av de andre videoene til Demi er helt OK, jeg håper hun går mer i retningen POP og ikke ballade. Altså, misforstå meg rett, hun synger dritbra, men jeg er dance pop ALL THE WAY! Andre minneverdige musikkvideoer fra Demi: I Love Me, Skyscraper, Neon Lights og Stone Cold.

THE PUSSYCAT DOLLS

Pussycat Dolls må være den gruppa som har mest sex appeal og de hotteste hittene ever. Jeg elsker de og jeg er så evig takknemlig for at de har gjort et comeback nå i 2020 med låta React, som er den mest spilte låta mi på Spotify i år !! Vet ikke om jeg tørr å høre hvor mange ganger jeg har spilt den i år, for det må være over hundre ganger, om ikke to-tre hundre. Så deilig å mimre over Pussycat Dolls låtene og videoene, for selv om Nicole Scherzinger så og si alene egentlig er The Pussycat Dolls kan ingen ta fra dem de syke koreografiene de har! De er som gruppe FIRE å se på!

Topp 10 Pussycat Dolls Musikkvideoer: 10. Beep med will.i.am – 09. Stickwitu med Avant – 08. I Hate This Part – 07. I Don’t Need A Man – 06. Buttons med Snoop Dogg – 05. Wait A Minute med Timbaland – 04. Don’t Cha med Busta Rhymes – 03. When I Grow Up – 02. React – 01. Hush Hush; Hush Hush

Jeg ELSKER musikkvideoen til Hush Hush; Hush Hush, altså for en vakker, kreativ og fest av en musikkvideo dette er. Min absolutte favoritt, uten tvil, MEN det er så viktig å understreke at jeg elsker så heftig mye React videoen som kom ut i år. Drømmen er å en gang kunne danse nesten like sexy som det der, for det er ekte GOALS. The Pussycat Dolls har så mange bra hit og det er viktig å understreke at jeg elsker Jai Ho og Sway selv om de ikke kom på listen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.