Topp 10 Destiny’s Child Musikkvideoer

Destiny’s Child er uten tvil verdens beste R&B girl group, om ikke den aller beste jentegruppa ever (sammen med Spice Girls så klart)! Jeg elsker internett og youtube og i kveld har jeg kost meg med å se på gamle musikkvideoer fra Destiny’s Child. For en ikonisk jentegruppe og tenk at dette var starten på Beyonce sitt eventyr som soloartist, hun er et unikum (som dere har forstått fra forrige innlegg er hun min gud typ haha). Vi kjører igang med Topp 10 Destiny’s Child musikkvideoer.

#10 Bug-A-Boo

Dette var den andre singelen fra Destiny’s Childs andre album «The Writing’s on the Wall og den FØRSTE EVER musikkvideoen jeg så fra Destinys Child. Jeg husker så godt da jeg var liten og så denne musikkvideoen- jeg elsket den! Jeg synes Beyonce var så vakker, sangen var super catchy, jeg ble rett og slett forelsket. Jeg digger «freeze i trafikken» effekten, Beyonce med cowboy hatt, deilig R&B musikk, fire boss-ass-ladies. Jeg føler Beyonce har sett ut som dette i alle år, men det er fucka å tenke på at hun bare var 17 år da denne videoen ble spilt inn.. Det var også kusina Kelly Rowland (elsker henne!) og deres to første medlemmer LeYoya Luckett og LaTavia Roberson, de var med fra 1997 til 2000.

#09 Nasty Girl

Jeg elsker denne låta, videoen synes jeg var ikonisk da jeg var liten, BUT this didn’t age so well.. Synge om at du ikke må kle deg så nasty/trashy og horete.. vel bra kvinnekampen har kommet lengre- men altså, vi må sette pris på hvor fengende denne låta faktisk er og hvor lol/teit video er. Denne videoen er en litt «fail» versjon av Pink sin «Stupid Girls», men jeg setter pris på begge for dette er minner meg om det MTV programmet der man kunne stemme mellom to videoer hvem som skulle komme neste. Jeg ELSKET det programmet og denne ble spilt ofte der! Barndommen min etter skolen, elsk!

#08 Bills, Bills, Bills

Bills, Bills, Bills er Destiny’s Childs første number one singel på Billboard Hot 100. Jeg elsker at videoen foregår i en frisørsalong, videoen ser dyr ut (som jeg savner i disse tider) og er bare flawless fra start til slutt. Tenk at denne videoen er over 20 (!) år gammel.. wow! Om dette stemmer så skal moren til Beyonce ha laget alle klærne til Destiny’s Child i denne perioden, samt antrekkene i denne videoen!

#07 Independent Women, Pt. 1

Deres tredje number one singel på Billboard Hot 100! Destinys Child som Charles Angels, dette er girlpower all the way! Dette var deres første singel som den faste trioen som de er mest kjent for, nemlig Beyonce, Kelly og Michelle. Jeg husker jeg ble hypnotisert da jeg var liten da jeg så denne videoen. Singelen, jentene, alt sitter! En perfekt musikkvideo til en ikonisk film.

#06 Survivor

Survivor er fra deres tredje album med samme navn, dette er nok en av Destinys Childs mest kjente singel og nådde andreplass på Billboard Hot 100. Etter at jeg så denne videoen i 2002, da jeg var ni år gammel, prøvde jeg alltid å gå opp (krabbende) like sexy som Beyonce gjorde opp fra havet. KLEINT å tenke på i ettertid, men jeg var jo helt forelsket i henne og trodde jeg var Beyonce. La oss ikke glemme Linni Meister som fem år etter lagde århundres verste cover og musikkvideo for denne låta i forbindelse med hennes rise to fame via Robinsonekspedisjonen.

#05 Say My Name

Deres andre singel som kom på førsteplass på Billboard Hot 100 i USA. Dette er Destinys’s Childs mest kjente singel, denne kan ALLE, her viste Beyonce at hun var kommet for å bli.. og Kelly Rowland.. og litt Michelle Williams.. men dessverre ikke for Farrah Franklin. Hvem er det spør du? Det lurer jeg også på, men via noen Google søk har jeg forstått at hun er den fjerde randome jenta i videoen her som var med i Destinys Child i hele fem måneder før hun fikk sparken. Hun og Michelle Williams ble invitert av faren til Beyonce- Mathew Knowles for å erstatte de tidligere medlemmene LaTavia og LeToya. Farrah får vi også se i Jumpin, Jumpin før Destinys Child ble en trekløver for godt.

#04 Lose My Breath

YAAAS! Jeg ELSKET denne så hardt da jeg gikk i 6 klasse.. Låta er en banger og musikkvideoen er råheit. Beyonce, Kelly og Michelle har dance battle.. mot seg selv. Altså hvor ikonisk går det an å bli? Lose My Breath er fra deres siste album Destiny Fulfilled som kom i 2004, deres fjerde album (hvis du ser bort ifra julealbumet deres) og inneholdt bla Soldier som norske Ray Kay har regissert.

#03 Bootylicious

Deres fjerde (!) number one singel på Billboard Hot 100! OM du ikke vil danse når du hører denne så er det faktisk noe galt med deg og du bør dra på legevakta med engang.. Dette er en så fuckings deilig danselåt at jeg svimer nesten av når jeg hører på den as we speak. Jentene, kostymene, location, hår, sminke, alt er 10 av 10 og minner meg om en tid der MTV var MTV, jeg hadde null bekymringer og elsket livet (noe jeg fortsatt gjør altså, men for en tid det var!). Beyonce i den rosa tank toppen er et bilde jeg vil ha hengende på veggen.

#02 Girl

En av mine favoritt låter fra Destiny’s Child og videoen er like bra! Dette er en stor hyllest til Sex and the City, jeg elsker storylinen og dette gjør meg på ekte lykkelig å se. INGEN kan slå denne gruppa når det kommer til å lage deilige R&B låter. At hele musikkvideoen er en liksom serie er kreativt, morsomt og på ekte skikkelig girlpower. Elsk, elsk, eeeelsk!

Før vi kårer førsteplassen må jeg komme med noen minneverdige musikkvideoer og fun-facts. Jeg elsker så klart Cater 2 U, Soldier, Jumpin’ Jumpin, No, No No Part 1 & 2.. ja alle låtene og videoene egentlig. Det er gøy å se tilbake på starten av karrieren til Destiny’s Child, de har bla hatt en singel og video med Timbaland «Get On The Bus» fra 1998, samt vært featuring på en Jessica Simpson låt (det er lol!).

#01 Emotion

Denne låta kan jeg høre om og om og OM igjen.. For en vakker og unik låt! Noe jeg ikke visste før jeg gjorde research var at dette er en cover av en Samantha Sang låt fra 1978 sammen med Bee Gees. Jeg elsker uansett alt med denne Destiny’s Child coveren og dette er definitivt min favoritt musikkvideo fra jentene. Jeg elsker split screen effekten der alle tre jentene har hver sin storyline der de samles alle sammen i hvert sitt bilde på slutten. Dette er så kreativt og akkurat hvordan en unik musikkvideo skal lages. Måten de har klart å time dette så perfekt uten noen feil er helt utrolig! Dere MÅ forresten sjekke ut MadTV sin parodi på denne videoen, den er hysterisk morsom.

Neste uke blir det fire artister og en gruppe i hver topp 10 innlegg! All female power ofc, gleder meg til å avslutte denne Topp 10 musikkvideo mnd med tre store innlegg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.