Topp 10 Miley Cyrus Musikkvideoer

Miley er i mine øyne den mest rocka popstjerna vi har til dags. Hun er så edgy, talentfull, tørr å være kunstnerisk og lager kvalitetsmusikk. Jeg elsker Miley Cyrus bare mer og mer, jeg er den som ble fan da Miley begynte å bli «fucka» aka fra «Cant Be Tamed» til «bangerz» perioden. 2013, da Miley sin tunge var på alle andres tunger. Fra da har jeg vært blodfan og satt mer pris på alle «epokene» hennes. Gleder meg til å ramse opp Topp 10 musikkvideoer av Miley Cyrus for dere nå!

Nummer 10: Midnight Sky

Hennes første singel fra hennes siste album! Låta og videoen skuffer ikke! Deilig 80 talls beat og look igjennom hele låta med deilige farger og neon lys. Dette er hva jeg kaller en rockestjerne! Den hese stemmen hennes er en helt egen vibe, dette er en låt jeg forestiller meg «er min» og når jeg ser videoen tenker jeg at jeg er Miley. ELSKER DETTE!

Nummer 09: Party in The U.S.A.

Miley sin første STORE hit som «ikke Hannah Montana» jenta. Låta er en klassiker, videoen er ikonisk og man får ordentlig USA vibe av denne. Nydelig er bildene med Miley, mikrofonen og det store amerikanske flagget i bakgrunnen. Det som trekker denne videoen litt ned fra lista (for dette er jo en av hennes mest kjente låter) er at videoen mangler i min smak det «lille ekstra», enten en lol storyline eller helt syke bilder.

Nummer 08: Fly On The Wall

Da jeg begynte å henge på youtube så jeg om og om igjen alle musikkvideoene fra youtube kanalen Hollywood Records og der fant jeg denne gullperlen av en video. En morsom musikkvideo til en «guilty pleasure» låt for meg, der jeg digger parodien til Thriller av Michael Jackson, samt slutten av videoen er stilig.

Nummer 07: Slide Away

Jeg ELSKER denne låta så sterkt, den er SÅ undervurdert til å være en Miley låt. Min favoritt «rolig låt» / ballade (kaller man dette en ballade?) fra Miley (og Wrecking Ball ofc)! Elsker stemningen i videoen, den kler låta skikkelig og jeg føler dette er en part 2 til musikkvideoen «We Can’t Stop», der dette er morningen dagen derpå.

Nummer 06: Start All Over

Denne one-tack musikkvideoen er så CUTE og bra laga! Koreografien (!) og alle ideene i denne videoen er en fryd å se på: starten og slutten i senga, bussen, Miley bak tven, sceneteppet, alle menneskene i videoen.. så gøy å se at de har klart alt dette, det er mange foran kamera i denne videoen, men tenk hvor mange som er bak kamera her!

Nummer 05: Can’t Be Tamed

Good girl gone bad, Miley er klar for å bli voksen og klar for en ny epoke. Elsker symbolikken med at Miley er en sort fugl i bur foran et publikum der hun løsriver seg og synger at hun ikke kan holdes tilbake. Funfact: Jeg elsker så hardt fuglelooken til Miley at jeg kjøpte egne fjærvinger på Etsy.. De har jeg brukt flere ganger på Pride haha!

Nummer 04: Nothing Breaks Like A Heart

«What is heartbreaking in the society right now» sa Miley om hva musikkvideoen handler om. «Nothing Breaks Like a Heart» er en svært dagsaktuell video som viser godt hvor fucka verden er.. Bilen med Miley Cyrus inni representerer media, at kjendis kultur og mainstream media får mest omtale enn de viktige sakene her i verden. Ting som bør være i nyhetene og ikke. Sammen med regissøren ville Miley vise hva som stikker i hjertene våre å se: Egoisme, fattigdom, mennesker som lever av å gi andre tilgivelse, men lever i synd selv, ungdommer fanget i sosiale medier og avgudsdyrkelse, unger som lærer å skyte for å beskytte seg selv. Det er så mange store og små detaljer i denne videoen som gjør dette til et lite mesterverk. FY FAEN denne videoen er bra!

Nummer 03: We Can’t Stop

For en IKONISK musikkvideo! Første gang jeg så videoen tenkte jeg.. okey Miley har blitt helt fjern, noe hun kanskje var, men gud som jeg elsker det. Miley har blitt rebelsk, synger om å danse med MDMA og sniffe kokain på badet som en ekte rockestjerne. Hele looken i videoen, alle de oppstilte sære levende bildene er ikoniske. Miley BROKE the internett og denne videoen bikker snart en milliard visninger, har over 4 millioner likes og samtidig over 1 million dislikes.. Enten du liker det eller ikke, Miley fikk din oppmerksomhet denne sommeren 2013.

02: Mother’s Daughter

Min favoritt Miley låt og min mest spilte låt på Spotify i 2019! SÅ HARDT elsker jeg denne låta og jeg elsker videoen like mye. Musikkvideoen er en hyllest til kvinner og feminisme. Retten til å eie sin egen kropp, retten til å bestemme over egen kropp, spesielt med tanke på abort. Uansett hvordan du og kroppen din ser ut, uansett hvordan du definerer deg. Kroppspositivisme, kvinner i all slags farger og fasonger, kvinner med handicap, transseksuelle og ikke-binær. Symbolske bilder om temaer som dessverre fortsatt for mange er tabu: amming, c-seksjon og mensen. I tillegg er kostymet til Miley inspirert av Britney Spears «Oops!… i Did It Again» og Lady Gaga «Bad Romance»!!! Dette er så FEMALE POWER!!

Før vi kårer førsteplassen, her er musikkvideoene som er verdt å nevne, men som ikke kom på topp 10 lista: The Climb, Who Owns My Heart, Adore You, Malibu, Younger Now. Samt at Miley er ganske fierce som rapper i videoene 23, Feelin’ Myself og Real and True. Det er også viktig å understreke at jeg elsker alle låtene på EP’en She is coming. Den aller verste musikkvideoen til Miley er uten tvil BB Talk, jeg er fortsatt traumatisert.

01: Wrecking Ball

Dette. Er. Historisk! Noe så simpelt, men så utrolig rått og vakkert. Om du ikke ser og hører at Miley er en ekte råflink artist og vokalist når du ser dette synes jeg synd på deg. Dette er kunst!! Videoen er fra 2013, men er allerede en klassiker og noe som for alltid kommer til å bli husket i pophistorien. Dette har blitt parodiert og hyllet i det uendelige, akkurat som en ekte artist blir.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.