5 år med Sophie & Joakim!

I august var det fem år siden jeg postet mitt første innlegg her på JoakimKleven.no, jeg har snart postet 1000 innlegg her (!!) og nå i dag, 9. desember er det fem år siden jeg og Sophie starta vår youtube-kanal som vi jobbet masse med i flere år. En kanal jeg er skikkelig stolt av for vi var (uten å høres way to cocky ut nå) BIG på youtube i 2016, 17 og 18!! Vi har postet sånn 60-70 videoer sammen, hatt 18 videoer med over 100 000 visninger og totalt har vi flere millioner visninger på kanalen. Noen av mine favoritt videoblogger er: – Hva vet du om deg selv? – Reaction video: ser bildene fra tenårene – SMS Rulett – Google Yourself. Samt mine favoritt vlogs: – Harstad på 24 timer! – Paris 2016 – Praha 2017 – DJ i Tromsø – Behind The Scenes: All Your Friends.

Våre mest minneverdige videoer på kanalen må være Morna Jensen vi lagde, som er den første Generation 2.0 videoen jeg har laget, samt da vi øvelseskjørte på parkeringsplassen på jobben til Pappa (som fikk masse overskrifter, helt utrolig!) og de drøye historiene vi delte på kanalen, spesielt i Flaue Øyeblikk videoen. Våre mest sette videoer er SMS rulett (215 000), Jeg har aldri (202 000) og Dialekt Challenge (162 000). Jeg ELSKER å se tilbake på videobloggene våre fordi vi har gjort og sagt så sinnsykt mye gøy! Takk Sophie for et så fint kapittel i livet mitt, herregud vi er så heldig som har vennskapet vårt dokumentert sånn på film, vi gikk fra å gjøre youtube sammen, til å ha vår egen reality serie og nå gjør vi Bloggerne sammen. Elsker deg, takk for alle muligheter du har gitt meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.