Topp 10 Kylie Minogue Musikkvideoer!

Pop gudinne! Finnes det et mer sexy menneske enn Kylie Minogue? Jeg tviler. Hun har hatt en enorm karriere, hun er 52 år gammel (hvem skulle trodd) og går inn i sitt femte tiår som artist. Hun har nettopp sluppet albumet Disco og alle homser elsker henne. Feminin, sexy som faen og med de intense vakre katteøynene sine har hun forført oss i hele 77 musikkvideoer. Hun har en kraft som får deg til å føle deg sexy, uansett! Dette er lista over Kylie Minogue sine beste musikkvideoer.

#10 Spinning Around

2000, nytt tusenårsskifte! Kylie starter året med denne bangeren, en av MANGE deilige poplåter fra en av verdens beste pop/dance artister. Hun er, som hun alltid har vært SMOKINK HOT i denne videoen, elsk på den korte gul shortsen her, jeg vil være henne. Viktig å hedre musikkvideoene fra albumet «Light Years» som On A Night Like This og Please Stay.

#09 Get Outta My Way

Vakkert, sofistikert, stilrent, gåsehudfaktor. Dette er en perfekt musikkvideo til en perfekt pop låt. Kjenner jeg blir litt rørt for dette minner meg veldig om en periode da jeg jobbet som lærling på Snøball Film og da jeg klippet mine første musikkvideoer. Drømmen var stor: Jeg ville skape musikkvideoer. Denne videoen er så fab, Kylie Minogue i gullkjolen, dansen på gulvet med prosjektoren lysende på henne, koreografien, alt er vakkert. Denne videoen kom ut i 2010, men jeg oppdaget den ikke før i 2011 da musikkvideo regissøren Frederic Esnault, som jeg jobbet mye med på den tiden, viste meg den. Albumet Aphrodite er en av Kylie sine beste album (om du spør meg) og inneholder de deilige låtene som All The Lovers, Put Your Hands Up (If You Feel Love) og Illusion (elsk!). Førstnevnte har også en ikonisk musikkvideo og vi må heller ikke glemme låta Higher som hun har sammen med Taio Cruz. Det er en ekte deilig partylåt!

#08 In My Arms

In My Arms minner meg om tiden der jeg satt masse hjemme på rommet mitt og klippet Americas Next Top Model videoer på youtube. Der satt jeg og rate’a alle bildene fra sesongene som kom ut i USA og denne låta «In my Arms» brukte jeg å høre på hele tiden da jeg gjorde det! Videoen er som å se levende bilder fra et futuristic motemagasin. Deilige skarpe farger med mote Lady Gaga definitivt må ha blitt inspirert av, for denne kom ut i 2007. Låta kommer fra enda et fantastisk Kylie Minogue album kalt «X», som inneholder hittene WOW, 2 Hearts og The One. Jeg synes Speakerphone fra dette albumet fortjente en musikkvideo!

#07 Where The Wild Roses Grow

Skjønnheten og udyret. Kylie Minogue og Nick Cave. For en nydelig låt, Mamma er veldig glad i denne. «This one has been aging like a fine wine» sto det i kommentarfeltet på youtube, og jeg kunne ikke vært mer enig. Den mørke teksten, om å drepe en vakker kvinne kom ut i 1995. En så vakker sang om å forelske seg i noen du vil slå ihjel med en stein (ja du leste riktig).. Den er sunget fra en seriemorders og et offers perspektiv. Videoen kler låten utrolig godt og er en ekte klassiker.

#06 Timebomb

FOR EN LÅT!! Dette er en «billig», men råhot musikkvideo. Mye ligger i klipping her og klippestilen minner meg veldig om min egen. Er bare noe med denne videoen jeg virkelig elsker. Det er ikke den aller beste, men du blir så dratt inn i Kylie sine bevegelser, hun fører deg rett og slett inn i filmen. Dette er en BOMB ASS TRACK. Viktig at vi aldri glemmer «nyere tider» musikk fra Kylie Minogue som Into The Blue, Sexercize og Really Don’t Like U med Tove Lo.

#05: Love At First Sight & In Your Eyes

På delt femteplass har vi Love At First Sight og In Your Eyes fra samme album «Fever». To deilige danselåter, en musikkvideo for dagen og en for kvelden. Fever er nok Kylie Minogue mest solgte og kjente album om jeg ikke tar helt feil og det er det stor grunn til. Hit på hit på hit! Flere av disse videoene kommer høyere opp på lista (du har garantert sett og hørt den ene, om ikke begge).

Disse to videoene fra 2001 er kanskje «gamle», men vil for alltid se moderne ut, for Kylie var forut for sin tid- hvertfall i denne perioden av karrieren hennes. Jeg husker at jeg kjøpte albumet på free record shop og var i ekstase for da hadde jeg allerede sunget ihjel In Your Eyes på Singstar på PlayStation 2. Aaah, the good old days!

#04 Kids

Kjemien mellom Robbie Williams og Kylie Minogue er til å ta og føle på, det MÅ ha vært en sexual chemistry mellom de to da denne videoen ble spilt inn i 2000. Noe skjedde mellom dem to, det er jeg hundre prosent sikker på. Flere av disse bildene er uforglemmelig, spesielt sync performancen i det flotte lyse speilrommet, samt siste klipp der de råkliner og sjampisflaska spruter. Videoen er råheit, låta er råheit, de er råheite! Dette er SEXY AF!

#03 Slow

Dette er så visuelt vakkert, Kylie er så forbanna sexy, uten å være vulgær og ekkel. Hun er dancequeen nr 01! Dette var en favorittvideo fra jeg var liten for som barn pleide jeg å danse i senga som dette (utrolig kleint å tenke tilbake på), BUT I WAS FEELING IT! For dette var og er en hyllest til deilige skeive menn. Dette er fra albumet hennes Body Language som kom ut i 2003, med bla låtene Red Blooded Woman og Chocolate.

#02 Can’t Get You Out Of My Head

Dette er definisjonen på SEXY!! Altså HJELP! Alt fra albumcoveret til Fever, sceneshowene på denne tiden og musikkvideoen. Kylie har alltid sett ut som en million, men her ser hun ut som en milliard dollar! 20 år etter og denne er fortsatt like catchy, du får den rett og slett ikke ut av hodet (mehehe!). Trollbundet som barn var jeg, min barndom med MTV. Dette er uten tvil hennes største hit og kommer tett inn på førsteplassen, men førsteplassen er en av mine favoritt musikkvideoer gjennom tidene så gled deg!

Før vi kårer vinneren, her er noen minneverdige musikkvideoer og låter fra Kylie Minogue som ikke er nevnt: Confide In Me (!), Put Yourself in My Place, Where is The Felling? og Better The Devil You Know.

#01 Come Into My World

Dette er KUNST! En av de fineste musikkvideoene jeg vet om, for dette var unikt å se i 2001. Et mesterverk! Kamera følger Kylie som går rundt i nabolaget, en ny Kylie dukker opp for hvert vers i denne nydelige låta. Come Into My World.. det gjorde vi! For dette er så vakkert, tenk hvor lang tid det har tatt å få dette til. At alt skal passe, hvordan de har klart å lage dette på denne tiden. Håper ALLE som leser dette tar seg tid til å se videoen, jeg ELSKER den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.