GUTTAS julebord og hjem til jul!

Denne helga har jeg sovet over hjemme hos Mamma og Pappa på Lambertseter. Har ikke sovet over der siden jeg flyttet i høst så det var maks kos! Mamma er som den typiske moren i en familiekomedie, hun ordner til alt- har laget masse mat og pyntet til jul da jeg kom hjem fredag. Vi satt å spiste is og så på About Time, som jeg anbefaler alle å se, en skikkelig bra feel-good film som du garantert gråter litt av også (det gjorde jeg og Mamma ofc!). Gleder meg allerede til jeg og Adrian skal være hjemme i jula, det blir så deilig, vi blir aldri for gamle for julestrømper og julegaver!

På lørdag dro jeg til Sofie på Bergkrystallen der hun hadde arrangert og laget mat til Guttas tradisjonelle julebord. Jeg trengte virkelig den kvelden for jeg har savna gutta mine så mye. Som alltid går skravla i ett og jeg vinner Ligretto. Akkurat sånn det skal være!

Sofie hadde laget thaisuppe med scampi til forrett og stekt torsk med kremet spinat til hovedrett. Det var så utrolig godt!! Til dessert ble det Lollipop sorbet, favoritten!

<3 Gutta <3 Fy faen som jeg elsker dere!

Ellers var jeg hos Mamma og Pappa fram til fem tiden, Mamma lagde en deilig salmalaks rett som jeg fikk med meg hjem.

Verdens beste Mamma og Pappa <3

Da jeg kom hjem gikk jeg meg en lang tur i området der jeg bor. Jeg hørte sikkert på Little Mix hele gåturen min for jeg er obsessed med de om dagen. Jeg går til låtene som «Sweet Melody», «Touch», «Salute» og «Confetti», når jeg skal ha pause fra Little Mix hører jeg på Kjartan Salvesen med «Standing Tall».. Altså for en låt dere! Never forget and no shame in the game her ass!

For alle som kjenner meg vet at jeg ELSKER å samle på bildebøker. Jeg blir så inspirert og kan sitte i flere timer i mitt eget selskap å se på alle bildene mens jeg hører på musikk. Drømmen må være at jeg en dag selv gir ut en fotobok, det hadde vært så rått. Jeg gleder meg til en tid framover der jeg skal ta mer bilder, jeg savner det.

Den nyeste boken som jeg fikk i posten denne uka er ABBA The Photo Book. Jeg har alltid elsket ABBA, men i sommer hadde jeg en ABBA periode der jeg endte opp med å bruke 3000 kr på nettbutikken dems ABBA The Museum der jeg bla kjøpte sølvsmykket av ABBA som jeg alltid går med.

For et ikonisk band! Jeg elsker bildene i boka og blir selv så inspirert til å tørre å kle meg mer androgynt og vågal.

Må legge til bilder av alle bøkene som er rundt omkring i leiligheten, for det har blitt endel! Jeg vet jeg har lovt en housetour av leiligheten på youtube-kanalen, men jeg tror heller at jeg lager en story på insta snart. Poster den her på bloggen også ofc!

Jeg har bøkene mine til og med over hyllene på kjøkkenet og oppå kjøleskapet. Der har jeg favoritt-fotobøkene mine: How To Make Lemonade av Beyonce (!!), RIHANNA (smellfeit fotobok av alt hun har gjort i karrieren) og S E X boka til Madonna. Samt bøker fra fotografer som David LaChapelle, Andy Warhol og Ren Hang.

Jeg fikk en fin melding fra Spiseforstyrrelsesforeningen om jeg ville være en av ambassadørene for deres nye kampanje #BraNok, det ville jeg såklart for de gjør en så fin og viktig job. De tilbyr støtte og hjelp til alle berørte av en spiseforstyrrelse. Alle som tegner medlemskap får denne nydelige totebaggen i samme slengen. Der det kun koster 50 kroner å bli medlem. Jeg gjør så godt jeg kan med å løfte frem de organisasjonene som fortjener å bli sett, dette er en av dem.

Nå ligger jeg i senga og skal snart legge meg, men en ting jeg MÅ anbefale alle som er fan av skrekkfilmer: der MÅÅÅ sjekke ut den fantastiske youtube-kanalen Dead Meat. De har en så morsom spalte som heter «Kill Count» der råflinke programleder James Janisse går igjennom typ alle skrekkfilmer som finnes og teller ned antall «kills» pr film.

Det er så underholdene, spesielt å se de mest absurde og fucka skrekkfilmene som A Nightmare on Elm Street serien som bare blir mer og mer spaca for hver film som kommer.

Jeg binge watcher hele denne kanalen nå og det er seriøst et av høydepunktene mine om dagen for jeg elsker det så mye hahaha!

I morgen slipper jeg en stor nyhet som jeg tror dere kommer til å elske! Det blir tidenes sesong 😉 *hint*hint*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.