Topp 10 Ariana Grande Musikkvideoer

Ariana er uten tvil tiårets største popartist og jeg ELSKER henne! Tenk å ha en så unik og vakker stemme og i tillegg se så fuckings fin ut. Noe av det jeg liker aller best med musikken til Ariana er at teamet hennes spytter inn millioner for at musikkvideoene hennes skal se smashing ut, så i dag skal jeg ramse opp Topp 10 musikkvideoer fra dagens største popstjerne: ARIANA GRANDE!

NUMMER 10: positions

«Positions» og «34+35» er Arianas sine nyeste musikkvideoer fra hennes ferske albumet «positions». Første singelen og tittelsporet på albumet skuffer ikke. En vakker dag ser vi en kvinnelig president i USA, men i mellomtiden kan vi kose oss med en «liksom president» her som til tider står å over poserer, men med en så vakker stemme er hun tilgitt og jeg er egentlig bare sjalu fordi jeg kunne ønske jeg var Ariana.

NUMMER 09: 7 rings

Dette er bada$$ – savage – fierce! Jeg elsker den rosa looken og Ariana ser smashing ut som alltid. Visuelt er dette 10 av 10, men havner ikke øverst på lista for savner en liten storyline eller «mening» med videoen.. for all del, alle musikkvideoer trenger ikke å ha det, men et minneverdig konsept eller noen syke unike shoots har den ikke.

NUMMER 08: Into You

Jeg ELSKER jo alle låtene til Ariana, men dette er en av mine favoritter. Jeg liker nok best «pop» Ariana og dette er pop på sitt beste!! Videoen er super hot og er akkurat sånn jeg ser for meg at jeg er på rømmen med en hot hunk som Don Benjamin (kjent fra bla America Next Top Model sesong 20).

NUMMER 07: boyfriend

Dette er musikkvideoer jeg savner litt om dagen, der man tørr å ha en litt fucka og lol storyline, som er way over the top. Denne er som alle Ariana Grande videoer visuell vakker, hun ser vakker ut hele tiden, men tørr å være helt gærn i denne (selv om ikke et eneste hårstrå ligger feil ofc, haha), dette elsker jeg. QUEEN!

NUMMER 06: break up with your girlfriend, i’m bored

Dette er en låt og video som får deg til å ville være messy og superhot på en stilfull hjemmefest i L.A. Jeg elsker viben og låta, der slutten gjør hele videoen.

NUMMER 05: Focus

Jeg elsker låta og den lilla looken i videoen. Samme gjennomførte stil som «Problem» musikkvideoen med Iggy Azalea, en stilig studio musikkvideo med råstilig set-design. Koreografien er on fleek!

NUMMER 04: breathin

Enda en vakker låt (!) og en vakker musikkvideo fra en vakker artist! Regissert av Hannah Lux Davis som står bak de fleste av Ariana sine musikkvideoer som 7 Rings, Thank U, Next, Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored, Boyfriend, Don’t Call Me Angel, Bang Bang.. ja for å nevne noen. Låta handler om angst, indre demoner og sorg, noe som er så sterkt å høre om i hennes intervju med ET Canada Beats 1 (se intervjuet HER).

NUMMER 03: God is a woman

Så visuell vakker musikkvideo med en super-power-anthem tekst. Videoen er regissert av Dave Meyers som står bak bla «no tears left to cry» og «positions». Å se denne musikkvideoen er som å se levende kunst; bilder som symboliserer å være en sterk kvinne, vulva, mother nature… Hun mimer til og med til en quote av Madonna som «er guds stemme i videoen», altså denne videoen har absolutt alt! VAKKERT – VAKKERT – VAKKERT!

NUMMER 02:  Thank u, next

Dette var låta og musikkvideoen som gjorde at om noen var i tvil på om Ariana Grande er en av 2010 tallets største stjerner, så beviser hun det en gang for alle her. Låta er en banger og musikkvideoen er helt ikonisk! Hun gir en hyllest til Mean Girls og tidlig 2000 talls filmer som Legally Blond, Bring It On og 13 going 30. At Kris Jenner spiller Mrs George aka I’m not a regular mom, I’m a cool mom er den beste castingen EVER!

Videoer som nesten kom på topp 10 er Side To Side (som er Ariana Grande sin mest sette musikkvideo på youtube med totalt 1,8 milliarder visninger!!), Break Free, Problem, Love Me Harder, One Last Time. En video jeg anbefaler alle som er fan av Ariana Grande å se er «Dangerous Woman (A Cappella)», der viser hun live hvor unik stemmen hennes er.

NUMMER 01: no tears left to cry

Første gang jeg hørte «no tears left to cry» var da jeg så musikkvideoen for første gang hjemme i senga mi 20 april 2018.. Det er jeg så evig takknemlig for fordi det er svært sjeldent, typ nesten aldri, at jeg med engang fra første setning blir helt trollbundet av en låt og musikkvideo som jeg ble av denne.. Jeg husker fortsatt to år etter hvor fanget jeg ble fra da Ariana Grande starter å synge «Right now, I’m in a state of mind», jeg hadde frysninger fra det sekundet og utover hele musikkvideoen.

Altså FY FAEN I HELVETE så vakker den er!!! Jeg gråt faktisk fordi jeg synes den er så visuell fin, sangen er nydelig (etter min mening den beste Ariana Grande låta) og konseptet med tyngdekraften er så gjennomført. Dette er ekstra sterkt med tanke på alt som skjedde rundt Ariana Grande med bombingen på konserten hennes i Manchester og senere tapet på ex-kjæresten hennes Mac Miller. Dette er KUNST og jeg er så evig takknemlig for at det faktisk fortsatt lages musikkvideoer som dette den dag i dag.

Hva er din favoritt musikkvideo fra Ariana Grande? I want to know!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.