Mine mest spilte låter 2020

Jeg elsker ikke bare musikk, jeg LEVER for det! Eller mer presist: Jeg ånder og lever for POP musikk!! YAS! Jeg dagdrømmer mye på bussen, der jeg hører på popqueensa og lever meg sånn inn i det at jeg tror jeg er inni en musikkvideo. Hvert år kommer Spotify ut med en spilleliste over de mest spilte låtene dine i år. Min liste kom ikke som noe sjokk, den låta jeg har hørt mest på i 2020 er Pussycat Dolls med React (eeeelsker den!). Toplista mi kan du se under, men låtene jeg har hørt mest på i år er: Menage A Trois – LIXOT, Holy Molly, Replay – Lady Gaga, Som du er – Akuvi, Mother’s Daugher – Miley Cyrus (som var min mest spilte låt I FJOR haha, sjekk storyen min fra i fjor HER). Resten av topp ti: My Type – Saweetie, Beautiful, Dirty, Rich – Lady Gaga, Don’t Call Me Up – Madel, Pressure – Nadia Ali og Commando – Julie Bergan (elsk!). De norske artistene jeg har hørt mest på er Astrid S, Julie Bergan, Akuvi, Raylee, SKAAR, Aili (Generation 2.0 talent!) og KEiiNO.

Får du ikke nok av musikken jeg hører på?

Se hele spillelista mi HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.