Basic Bitch på Løkka

Jeg elsker å bo på løkka!! Jeg går tur hver dag, går alltid innom vintage butikkene, spiser pizza på Villa Paradiso og drikker kakao mens jeg hører på P3 morgen. Jeg er en basic bitch og jeg lever for det!!

Det er åpna en helt ny vegetarisk Deli De Luca, nemlig Veggie De Luca midt på Olaf Ryes Plass som var så fin. Ditt skal jeg innom å kjøpe god vegetarisk mat (og is!).

En butikk jeg har blitt veldig glad i er Vintage Wear, den ligger også på Olaf Ryes plass, samme gata som trikken stopper. De har så fine skjorter og gensere der! Jeg la ut her om dagen en random story der jeg hadde på meg en genser jeg har kjøpt der og fikk flere DMs med folk som synes genseren var så fin. Alle klærne der er unisex.

Jeg endte opp med å prøve (og kjøpe) alle disse skjortene og betalte 200 til 300 kr pr skjorte, en fin pris og enda bedre: det er second hand! For alle som følger meg vet jo at jeg KUN reklamerer og snakker om klær som er produsert på en riktig måte. #RiktigMote

Jeg møtte Fetisha på min store utflukt (vi bor seriøst to minutter fra hverandre), hun inviterte meg opp for å se på hennes nymalte vegger.. det endte opp med at jeg var der i fem-seks timer. Ble brisen+ på rødvin og slukte i meg ost, spekemat og enda mer ost som hun la frem. Sjukt digg!

I dag har jeg vært sammen med Sophie, som jeg har vært med i hele denne lockdown tiden. Hun er som kjæresten min nå, for er kun hun jeg har fått tatt på i det siste (det hørtes veldig feil ut, men dere skjønner greia). Blir evig lykkelig inni meg hver gang vi er sammen, elsker hun.

Vi spiste på The Thief, der vi begge spiste en sykt god veggie burger. Det er så pent på The Theif, husker så godt da jeg var 20 år gammel og filmet åpningen av hotellet. Der var hele «kjendis-norge», en full og lykkelig Petter Stordalen og jeg var midt oppi dette.. som en «nobody», men følte jeg levde livet for fikk bla filme tett oppå selveste Røyksopp som spilte på toppen av taket. For et show!

Denne fine knæsj blå skjorta kjøpte jeg på vintage avdelingen til Livid i Prinsens gate. Det er også en av mine favoritt vintage butikker i Oslo, der kjøpte jeg flere skjorter i sommer som jeg har brukt mye. Anbefaler alle å dra ditt.

Etter middagen dro jeg hjem der jeg sammen med Anniken, Kaja, Karianne og Dajana var med på et Dermalogica event. Deilige produkter jeg gleder meg til å bruke!

Nå venter jeg på en harddisk fra Fahil (som jeg har ventet på i to dager- Fahil kjapp deg om du leser dette!), jeg skal nemlig klippe en Kamelen musikkvideo. Jeg klippet en musikkvideo for Fahil som han regisserte i sommer for Rohat. Begge er Generation 2.0 talenter så gøy å se at de samarbeider! Om ikke jeg får harddisken i kveld ender jeg nok opp med å se den nye Real Housewives of Salt Lake City, de damene er sjukt lol- perfekt trash tv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.