Topp 10 Friends Episoder

Friends er verdens beste tv-serie. Jeg driter i om jeg høres ut som en basic bitch når jeg sier det, men ingenting slår Friends. 10 fantastiske sesonger som jeg har sett (uten å overdrive) 20-30 ganger!!! FORDI Friends er på mange måter litt livet mitt, jeg ser nemlig Friends så og si hver eneste kveld for å sovne.. Grunnen er fordi jeg kan alle episodene utenatt så jeg lukker øynene og «ser episoden i hodet mitt» haha om det ga mening. Jeg elsker Monica, Phoebe, Rachel, Ross, Chandler og Joey så mye at det er pinlig! Selv om det egentlig er umulig å velge de ti beste episodene fra Friends, altså mine favoritter (fordi jeg synes alle er fantastiske), så har jeg klart å lage min Topp 10 liste over beste Friends episoder. De jeg blir litt ekstra glad for å se når jeg skal legge meg på kvelden.

#10: “The One That Could Have Been” (Sesong 6, Episode 15 & 16)

#09: “The One With Monica’s Thunder” (Sesong 7, Episode 1)

#08: «The One With All the Resolutions» (Sesong 5, Episode 11)

#07: “The One With Unagi” (Sesong 6, Episode 17)

#06: «The One With All the Thanksgivings» (Sesong 5, Episode 8)

05: “The One With the Rumor” (Sesong 8, Episode 9)

#04: “The One Where Ross Got High” (Sesong 6, Episode 9)

#03: “The One Where No One’s Ready” (Sesong 3, Episode 2)

#02: “The One Where Everybody Finds Out” (Sesong 5, Episode 14)

#01: “The One With the Embryos” (Sesong 4, Episode 12)

Plis send meg en DM med dine favoritt episoder fra Friends, jeg elsker å høre hva dere favoritter er!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.