Edinburgh 2019

Denne turen her har vært SÅ FIN!!! ENDELIG fikk jeg se mine barndomshelter live!! hahaha, for en konsert og for en by Edinburgh er! Jeg føler vi har sett hele byen på de dagene vi har vært her, for vi har seriøst gått over en mil hver eneste dag, fra torsdag til mandag. Vi har vært på Spice Girls konsert, sett utsikten over hele byen, samt vært i Edinburgh Castle, Holyrood Palace, Royal Mile Edinburgh og sett Arthur’s Seat. Jeg har shoppet på denne turen (sikkert et år siden sist jeg har handlet ordentlig med klær), der jeg og Mamma fant kanskje den beste vintage butikken jeg har vært på, nemlig Armstrong Vintage Shop. Vi har spist på eksklusive The Ivy, der vi fikk gratis drink og forrett siden Hanne sin kjæreste Joss sin Pappa jobber der. Vi møtte også min barndomsvenninne Victoria fra Narvik som tar master i Edinburgh, det var så koselig! Vi har rett og slett gjort noe hele tiden, men likevel slappet av på kveldene med ansiktsmaske, godteri og Ugly Betty. 10 av 10 tur!! Her er et stort bildedryss, og om du vil se hvordan Spice Girls konserten var, se videoen over! Vi lo, gråt og sang til alle tekstene, for en opplevelse og for en tur. I LOVE U MAMI!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.