«Ingenting er godt nok»

Hundre fine meldinger, men det er den ene negative kommentaren man sitter å tenker på. I det siste har jeg vært litt nede. Jeg er jo en person som genuint har det veldig bra, jeg anser meg selv som positiv og snill mot andre, heldig og generelt ganske lykkelig. Jeg har det bra, og det er jeg så evig takknemlig for. MEN jeg bryr meg nok litt for mye om hva alle andre synes og mener om meg.. Jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger rundt både Generation 2.0 og alt annet jeg holder på med, men jeg kan likevel legge meg i senga på kvelden å kjenne at jeg blir lei meg over de negative (nesten alltid bare anonyme) meldingene jeg har fått. Hvordan er jeg egentlig som person? Jeg er jo ikke noe flink til det jeg driver med? Hvem faen tror jeg at jeg er, jeg er jo ingen?.. Jeg trodde helt ærlig at jeg var sterkere enn dette, men det er jeg visst ikke. Det er bare noe jeg må lære meg å takle bedre, for uansett hva man gjør vil det alltid være noen som finner feil. Det kan være venner som kun er der for deg i nedgang, men ikke oppgang. Uansett hva du gjør er ingenting godt nok. Skal man bruke energi på å tilfredstille alle andre, kommer du aldri til å ha det godt nok med deg selv. Tidenes klisjeer her nå kanskje, men så jævlig sant. Tømmer hjertet mitt her litt nå, sånn at jeg kan legge negative tanker bak meg og fortsette å gjøre den jobben jeg elsker. Klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.