Mobilbilder fra Øst-Afrika

Noe av det mest givende og fineste jeg har opplevd i livet mitt er reisene jeg har hatt med Strømmestiftelsen. I 2017 var jeg i Nepal, da vi lagde nettserien Motherhood sammen med Hacienda Film og nå til Øst-Afrika med Marna og Sara. Tenk at vi har vært så heldig å få se med egne øyne den fantastiske jobben Strømmestiftelsen gjør. Alle møtene og minnene jeg sitter igjen med. Modige mennesker, med sterke historier som har kjempet og ofret mye for å komme ditt de er i dag. Det er så viktig at vi her hjemme i Norge bruker stemmen vår, belyser hjertesakene våre og prøve å gjøre vårt for å gjøre en forskjell. Å kjempe for de som ikke har mulighet til å kjempe for seg selv. Håper alle mine flotte følgere, som jeg anser som mine venner støtter det gode arbeidet Strømmestiftelsen gjør. Jeg kommer senere til å dele min historie om alt jeg har opplevd på denne turen, det er mye. Samt skal også Sara lage to fine videoblogger som jeg poster her på bloggen senere. Håper dere følger med og engasjerer dere like mye som oss. Her er et stort bildedryss fra mobilen min, husk å sjekk ut bildene jeg har tatt med speilreflekskameraet i innleggene under, jeg fikk tatt mange fine bilder for Strømmestiftelsen som de skal bruke i kampanjene deres framover.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.