Knust Porselen av Anniken Englund Jørgensen

For snart fem år siden lagde jeg Sweatshop sammen med Anniken der vi begge fikk oppleve hvor urettferdig og grusom tekstilbransjen er. Sweatshop serien forandret livet vårt, på godt og vondt. Jeg kjenner fortsatt på det, hver eneste dag, hvor jævlig det er at merker som H&M den dag i dag behandler tekstilarbeiderne sine som om de skulle vært slaver. At de gir luselønn og har helt forferdelige arbeidsforhold. Tenk at de store kleskjedene fraskriver seg ansvaret og ignorerer problemene. Det er rett og slett horribelt… MEN det vakre med å ha lagd Sweatshop er å se hvor mange som engasjerte seg og som virkelig prøver å gjøre en forskjell her i verden. Som utfordrer de store merkene, som tar aktive valg og som sier ifra at nok er nok! Kjære Anniken, nå er du en av de som er med på å gjøre en forskjell i tekstilbransjen. Gratulerer med å ha gitt ut din første kolleksjon, som er produsert på den riktige måten. Der arbeiderne får den lønnen de fortjener og har gode arbeidsforhold. Tenk at du har skapt dette helt på egenhånd! Jeg er så stolt av deg og knustporselen kommer til å bli så stort!! Dette er bare starten.

KnustPorselen.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.