Milano, Italia

Siste stopp, Milano! Min og Martines «mini jorda rundt» reise er over og FOR EN TUR! Er så takknemlig for at jeg har opplevd alle disse landene, tidenes tur. Vi var totalt et døgn i Milano, ganske kladt i forhold til Cuba og Bahamas. Vi tok det obligatoriske bilde utenfor kirka, var inni den og gikk rundt sentrum. Høydepunktet må ha vært den deilige pizzaen vi spiste på kvelden og godteributikken vi var innom. Fire etasjer full av sjokolade og smågodt, vi var begge i himmelen!

Nesten litt trist å være hjemme, men nå er desember igang og det kommer til å gå så alt for fort. Jeg skal allerede reise igjen i slutten av januar, gleder meg til å fortelle dere hvor det er senere. Det er jeg sikker på kommer til å bli en reise jeg kommer til å huske for resten av livet!! Lover å si hva det er snart, vi blogges!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.