Havana, Cuba

Havana ooh na na! YAS, da kan jeg endelig si at jeg har vært i Cuba! Shit, det hadde jeg aldri trodd. Vi har vært her i fire dager, men det føles ut som to uker. Vi har opplevd og sett så utrolig mye på de dagene vi har vært her. Jeg føler vi har sett alt av Havana! Vi har sett alle de klassiske bilene i alle slags mulige farger og fasonger, tatt turistbuss rundt hele byen, gått i hundrevis av gater, samt kjøpt sigarer, drukket mojito hver dag og blitt lurt av et «hyggelig par» for alt for mye penger. Hahaha! Vi har bare vært to herlige (litt godtroende) nordmenn her nede og det har vært så morsomt! Vi har tatt masse bilder og for en fotograf er Havana en drøm å reise til. Jeg måtte bare lage en video samt ta portrettbilder av menneskene her (kommer i nytt innlegg), så mange forskjellige personligheter her. Jeg elsker det!

Vi bodde hos en familie (via Havana Casa Particular) og det anbefaler jeg på det sterkeste om du skal hit. Den familien vi bodde hos var så snille, de hjalp oss med alt vi lurte på og vi fikk den beste frokosten ever for bare sånn 45 norske kroner. Det jeg har likt så godt med denne turen er at jeg og Martine har dratt til to steder (Havana og Exuma) som ikke så mange turister pleier å dra til… Eller det har kommet flere turister til Cuba nå de siste årene, men det er ikke noe særlig turistifisert her. Exuma var det nesten ingen mennesker, føltes ut som en skjult perle og her i Havana var det ikke noe reklameplakater eller ordentlige matbutikker engang. Eneste shoppe senteret jeg og Martine var innom så ut som en butikk tatt ut fra en apokalyptisk film. Heldigvis fantes det noen fine restauranter som vi spiste på hver kveld (som kom på totalt bare 200 kr for oss begge to). Veldig billig her så første dagen når vi ble lurt av det «hyggelig paret» endte vi opp med å betale 300 kr for fire mojitoer som smakte som vann med litt mint.. så da følte vi oss ganske dumme etterpå ja hahaha. Vi ble frarådet å ikke snakke med folk på gata som virket veldig hyggelige for de ville alltid prøve å selge deg noe, det klarte vi å ende opp med å gjøre bare noen timer etterpå. Jaja, da endte vi opp med fire mojitoer, noen halvstygge sigarer og var hele 700 kr fattigere.

Så glad jeg har vært her og fire dager holdt perfekt! Man får sett mer enn nok av Cuba/Havana da. Siste stopp er Milano der vi skal være et døgn, så er det hjem til kalde Norge. Vi blogges fra Milano!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.