Miami, South Beach 2018

Da har endelig tidenes reise med tidenes jenter (nemlig med meg og Martine) startet! Første stopp var i Miami. Her har vi vært i litt under et døgn, så går reisen videre til Exuma og Nassau i Bahamas, deretter drar vi videre til Havana før vi tilslutt drar til Milano så hjem igjen til Oslo. Regner jeg med turen med Anniken til Portugal for to dager siden skal jeg oppleve 5 land på 2 uker! Så dette er min lille «jorda rundt» reise. FY SØREN som jeg gleder meg!

Jeg og Martine kom sent på kvelden til Miami og måtte rekke et fly igjen klokka 11 så vi rakk kun å være ved South Beach. Vi tok en drink på kvelden og sto opp tidlig for å se soloppgangen. Romantisk start på turen! Jeg gjorde typ AKKURAT det samme for et år siden da jeg mellomlandet i Miami når jeg skulle til Haiti på innspillingen av Stuck sesong 2. Se bildene HER!

Nå reiser vi til Exuma, der vi skal bade i krystallblått hav og svømme med griser! Vi blogges derfra! xoxo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.