Porto, Portugal

Fra onsdag til torsdag var jeg og Anniken sammen med teamet hennes i Portugal for å besøke fabrikken der hun syr sin aller første kolleksjon! Anniken har drømt om dette i så mange år og at hun nå gir ut sin første kolleksjon, der tekstilarbeiderne får godt betalt og har gode arbeidsforhold er SÅ STORT! Anniken er nå en av de her i Norge som virkelig prøver å gjøre en forskjell i tekstilbransjen og jeg har så troa på at dette merke kommer til å bli BIG om noen år. Hun har lagt alle pengene sine i dette, brukt lang tid på å finne de rette samarbeidspartnere og hva slags utrykk hun vil ha for kolleksjonen og merke. Håper dette kan vise at man kan skape nydelige klær, men likevel produsere de under GODE arbeidsforhold!!! Tenk at jeg var den som valgte Anniken til Sweatshop, da var hun kun 17 år gammel, vi lagde serien sammen og nå er vi her i Portugal sammen igjen og besøker en fabrikk. Denne gangen en god fabrikk med de fineste ansatte du kan tenke deg! Dette viser så godt at hardt arbeid (og et godt hjerte) vinner alltid tilslutt!

Reisen til Porto tok noen timer ekstra fordi.. Anniken hadde bestilt feil billetter, nemlig til 14 februar, ikke 14 november.. Så vi endte opp med å stå på Gardemoen fra klokka 06 på morningen til klokka 13 for å få tak i nytt fly.. haha! Det skjer ALLTID noe med disse bloggerne når man reiser med de ass, jeg er så vandt til det at jeg bare lo når jeg fikk vite det. MEN takk GUD for at vi fant nye billetter!

Etter middag på kvelden med Anniken og Bloggerne teamet dro vi til fabrikken på morningen. Jeg må innrømme at jeg var veldig spent, men det var SÅ KOSELIG! og jeg holdt nesten på å gråte! SÅ STOLT av Anniken, har faktisk ikke ord.

Dette bilde beskriver ganske godt hva jeg føler! Stolt! Høres ut som tidenes klisje, men Anniken ble litt som lillesøsteren min etter Sweatshop. Vi har begge blitt voksne sammen og at vi får oppleve og jobbet så mye sammen tar jeg aldri forgitt.

Etter at vi var på fabrikken tok jeg og Anniken diverse pressebilder for kolleksjonen, gleder meg til å vise dere klærne! De er så Anniken, elegant rett og slett.

Etter bare noen timer hjemme stikker turen videre til Miami, jeg og Martine skal på tidenes ferie sammen! Vi blogges!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.