Fra Tveita til Narvik!

Først må jeg si, TUSEN TAKK for så mange fine meldinger dere har sendt det siste døgnet etter «UKESVLOG» videoen kom ut på youtube! Så koselig at dere liker videoen og ser at jeg har lagt mye tid og arbeid i den. Det motiverer meg masse til å lage flere vlogger framover!!

De siste dagene har jeg egentlig bare brukt på å jobbe og kost meg med venner. På tirsdag dro jeg å trente med Martine på Tveita. Jeg har vært mye hos henne i det siste fordi vi planlegger turen vår til Bahamas og Cuba i november. GUD som jeg gleder meg!! Det tror jeg blir tidenes ferie. LETT om jeg skal lage vlog fra den turen ja, haha!

På onsdag hang jeg med Anniken på Grünerløkka, der vi gikk innom endel vintage butikker. Anniken kjøpte et belte og jeg tre ringer på Robot. Det er så koselig å bare gå langs Løkka og titte i butikkene der, blir så inspirert!

Haha se på hu her! Altså Anniken tulla såklart når hun tok på brillene, men jeg føler seriøst ALT kler Anniken. Hun er som Regina George i Mean Girls, har hun på seg noe, uansett hvor fucka det ser ut så har alle de andre på seg det dagen etterpå! Anniken er QUEEN!

Stolt av Anniken, var flere på gata som gikk bort til henne og sa de gledet seg til å lese boka hennes. Det gjør jeg og! Boka kommer ut 24. september, ikke lenge til!!

I går satt kursen mot Narvik, der jeg og Adrian besøker Bestefaren vår. Vi var i Narvik hver sommer fra vi var bittesmå, men er dessverre ALT for lenge siden sist vi var her. MEN nå er vi endelig i Narvik og skal kose oss både her og i Lofoten fram til søndag.

Fineste Bestefar, godt å se han igjen <3

Adrian har tatt med seg drona og skal lage en sjuk feeet instagramvideo for meg. Vi viste Bestefar den i dag og skal fly masse med den i Lofoten i morgen.

Haha, THROWBACK for 20 år siden. Jeg og Adrian stakk innom Amfi (som vi alltid gjør når vi er i Narvik) og dro innom Urban. Han som jobba der sa vi burde prøve oss på konkurransen dems på instagram der vi skulle ta et bilde i butikken dems, da måtte vi såklart gå all in. Vi SKAL vinne den konkurransen! Hahaha!

Nå er klokka halv ni, vi har nettopp spist reker og ser på Idol. Fredagen sin det! Vi blogges fra Lofoten!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.