Bloggerne S9 Premierefest

Det siste døgnet har gått i et for Anniken, forhåndssalget de første 24 timene til boka har gått ekstremt bra og i tillegg er det premiere på Bloggerne sesong 9 i kveld. Jeg var med henne til TV2 der hun snakket om boka, Bloggerne premieren og kleskolleksjonen sin (som kommer mot slutten av året). Altså for en business dame, Anniken du er så rå!

Etter vi var på TV2 Nyhetskanalen dro vi til Teatro der premierefesten var. Vi var tidlig ute så vi kjøpte oss pizza og de har kanskje etter min mening en av de beste pizzaene i Oslo, den var SÅ GOD! Anbefales!

Flinke Ingvild og resten av gjengen i Salto Film, herregud som jeg digger de! Alle produsentene, regissørene, klipperne og fotografene er så flinke!! Tenk at jeg har fått lov til å jobbe med de.

Stina, Anniken, Anne-Brith og Kristine fra den nye sesongen. Jeg føler jeg typ har blitt venn med alle bloggerne i hele Norge nå, haha, ble bedre kjent med Stina i dag og hun er så funny! Kristine og Anne-Brith er alltid like gærn! Fine folk både foran og bak kamera i Bloggerne ja.

Trekant drama? Haha, HVER GANG jeg henger med Morten og Sofie klarer jeg aldri å la vær å flørte med Morten, hahaha! Jeg har typ blitt en reserve kjæreste for både Sofie og Morten, love it! ps. Hvor søtt par hadde ikke jeg og Morten vært?

Sjefen sjøl for Salto Film nemlig Tommy Maczim med regissørene for Bloggerne Anja Bratlie Larsen og Ingvild Øyan Hendset.

Hvor søte er ikke Pelle og Stina sammen?? Jeg og Pelle var faktisk for noen uker siden i London sammen, skal poste videoen på onsdag her på bloggen. Koselig å se han igjen! Kvelden endte opp på mcern, det var akkurat det jeg trengte!

På onsdag kommer det en UKESVLOG på kanalen til meg og Sophie, så følg med! Vi blogges <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.