Vil ikke reise hjem!

Kan jeg plis bli her noen uker til? haha! Jeg trives så godt i Costa Rica!! Dette er så teit å si, men jeg føler jeg lever skikkelig her! Hver dag er nye minner, men selv om det skjer mye så kan jeg ikke huske sist jeg følte meg så rolig på innsiden. Det er deilig å føle. Jeg surfet for første gang i mitt liv på torsdag, selvskryt: jeg sto oppå brette på andre forsøk. Det er ganske nice hææ?! Jeg har ellers badet masse, festet med elevene på skolen og dro i går til Manuel Antonio, hit skal jeg være til i morgen tidlig før jeg reiser hjem.. *sadface* <3 Klokka er 21 lokaltid og skal ut å spise på en restaurant rett over gata her som seriøst har en av de beste pizzaene jeg har smakt. Kanskje jeg skal spørre om takeaway, så kan jeg kose meg med en film i senga før jeg skal på en evig lang flytur om noen timer.. haha! Her er hvertfall bildedryss fra de siste dagene, gled dere til videoblogg fra turen som kommer neste uke:

Vil du også reise på språkkurs? Klikk HER for gratis pristilbud

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.