Pura Vida!

Så mye jeg opplever her i Costa Rica! Dager føler nesten ut som uker, så mye inntrykk og så mange fine opplevelser. Jeg har blant annet vært ute på byen her, jeg har vært på båttur (som var kjempegøy!), holdt en blekksprut under vann og fått meg enda flere nye venner. Her er et bildedryss fra dag 2 og 3 i Costa Rica:

Klassen min gikk opp her i går, bare ti minutter fra skolen. Sjekk den utsikten!

Er du i Playa Tamarindo anbefaler jeg deg å dra på båttur/catamaran, her var jeg hele dagen, fikk gratis drikke/mat, snorklet under vann, holdt blekkspurt, fikk meg noen nye venner fra USA og Puerto Rico som jeg senere på kvelden dro ut å spiste med. SÅ fin dag!!

Følg @efnorge på Instagram og se daglig hva jeg gjør i Costa Rica, pluss flere innlegg her på bloggen. Vil du vite mer om reisen min, klikk HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.