Land jeg har vært i Asia, Nord-Amerika og Afrika

???? Dubai & Hong Kong ????

Jeg var begge disse stedene på kun 48 timer, tenk det. Jeg, Sandra og Leijla dro til tre land på tre dager (Thailand til slutt), og hele videobloggen kan du se HER (en av mine favoritt videoblogger). Jeg likte meg best i Hong Kong, så fin storby, ditt vil jeg tilbake, men føler likevel vi fikk opplevd sinnsykt mye på bare den ene dagen vi var der. Vi var på toppen av Victoria Peak, dro til Victoria Harber, Time Square området, Wan Chain Street market og  fornøyelsesparken Aqua Park. Dubai derimot er jeg glad for å ha opplevd, men ikke helt min by, syntes det var helt ok der. MEN det var koselig å møte min firemenning Thania, hun er så søt.

?? Kambodsja ??

Phnom Penh må være en av de byene i verden jeg har mitt mest personligste forholdet til. Jeg hadde nettopp fylt 21 år, landet i Kambodsja og skulle lage dokumentar om tekstilindustrien for Framtiden i våre hender og Aftenposten.. jeg tenkte hva faen skal jeg gjøre?! Jeg kan jo ingenting om dette selv.. MEN herregud så mye jeg lærte om meg selv og så mye jeg vokste på de to sesongene vi filmet Sweatshop. Jeg tror aldri jeg har steppet ut av min komfortzone som jeg gjorde da og jeg er så evig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å lage den serien. Kambodsja, menneskene jeg møtte og menneskene jeg jobbet med har virkelig vært med på å forme den jeg er i dag.

?? Nepal ??

Uten tvil et av de vakreste landene jeg har vært i. Menneskene i Nepal er så imøtekommende, så snille og naturen er helt fantastisk. Dette er også en tur jeg kommer til å ta med meg for resten av livet. Vi spilte inn nettserien Motherhood her med samme produksjonsselskap som står bak Sweatshop, disse turene og med de folka er noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Slike reiser er harde, vonde, men herregud så fantastisk og lærerike også.

?? Thailand ??

Thailand var et kapittel for seg selv. Kort oppsummert: Vi hadde en fin dag i Bangkok før vi dro videre til Koh Samui.. Alle ble innlagt på sykehuset der (bortsett fra Sandra), det regnet så mye at det ble flom i gatene som gjorde at vi ikke fikk reist videre til Ko Tao og Koh Panjang, det var ikke noe sol noe sted i Thailand bortsett fra et sted som het Pattaya… ingen av oss hadde hørt om dette stedet og det viste seg å være det VERSTE stedet jeg noen gang har vært i, for et trist sted.. sorry at jeg sier det. Les sint innlegg og den heftig krangelen jeg hadde med facebook gruppen «Pattaya-bloggen». Det var litt av en tur, men herregud så mye vi opplevde, hahaha!

?? Haiti ??

Port au Prince er det stedet jeg har følt meg mest utrygg. Her var jeg i forbindelse med opptak av Stuck sesong 2. Det skjedde ekstremt mye da vi var her, så er du nysgjerrig på å høre om den gangen jeg trodde jeg skulle bli skutt blant annet, klikk HER for å se videoblogg med fineste Emilie Beck.

?? Nicaragua ??

Vi dro videre fra Haiti til Nicaragua for å spille inn to nye episoder av Stuck. Dette var det stikk motsatte av Haiti, her kunne vi gå alene på kveldene uten noe sikkerhetsvakter. Jeg opplevde blant annet å bli matforgiftet her, haha, men som i Haiti opplevde vi ganske mye og jeg er så takknemlig for at jeg har fått lov til å være med denne produksjonen også. Håper alle sjekker ut Sweatshop, Motherhood eller Stuck hvis dere ikke har sett de seriene enda.

?? USA ??

New York, Los Angeles, Las Vegas, San Diego, San Francisco, Miami og Carmel er stedene jeg har vært i USA. Så mange fine minner jeg har fra turene mine til United States of AMERICAAAH, jeg har vært dere hele fem ganger (!) Favorittbyen må være New York, der har jeg vært tre ganger. Første gang i 2012 med familien, så 2013 med bare Mamma, da var vi der i tre uker og ville sånn seriøst ikke dra hjem, beste turen ever! Så var jeg i New York igjen med Sophie, der vi var på Shawn Mendes konsert med Universal, sjekk videoblogg HER.

?? Marokko ??

Eneste stedet jeg har vært i Afrika er Marokko, her har jeg vært to ganger. Første gang i Tangier med familien i 2008, se Me Around The World episoden HER og i 2015 var jeg i Marrakech med Anette-Marie. Det var i perioden jeg knipset endel bilder for Anette, se innlegg HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.