Land jeg har vært i Europa

?????? Belgia, Bosnia & Hercegovina & Bulgaria ??????

Jeg har bare vært i disse landene en gang hver. Bosnia & Hercegovina var jeg i 2010 sammen med Sandra og familien hennes, vi var å besøkte familien hennes i Mostar og dro i bryllup til kusinen til Sandra i Nevesinje. Jeg lagde en hel film av denne turen i mitt reiseprogram da jeg var 14 år som jeg kalte «Me Around The World», sjekk ut Mostar episoden HER. Jeg var i Sunny Beach med Helene, Siv og Kristian i 2014, selv om det var et sykt harry sted (mener ikke å dømme folk som drar ditt) så hadde vi det veldig koselig oss fire sammen. Vi ble blant annet ranet på stranda mens vi nattbadet.. nakne, haha! I sånn 2000 var jeg i Belgia med familien, da vi dro på biltur til Disneyland Paris, der stoppet vi innom flere land.

?? Danmark ??

Jeg føler på en måte at jeg ikke har vært så mye i Danmark siden det er så lenge siden, men det viser seg at jeg har vært i København tre ganger. Med familien alle gangene, da jeg sist i 2010 var på Britney Spears konsert med Mamma (som den gay sønnen jeg er). Da jeg var liten var jeg i Legoland i Billund.

?? England ??

Jeg har vært i London hele fem ganger (!), for første gang i februar 2007 (se Me Around The World episoden HER), jeg var der i 2008 og 2011 alene med Mamma, første turen dro vi på Madonna konsert (jeg skulket skolen tre dager med full støtte hjemmefra) og i 2011 (da lagde jeg denne Stop Motion filmen, sjekk ut HER). Jeg dro til London med Helene i 2012 for å besøke Nina i Manchester, vi døgnet første og siste natten (av totalt tre netter) i London, dro på Heaven (største homoklubben i London) og var der til det stengte for å «spare» penger med å ikke sove på hotell. Det endte med lungebetennelse en uke etterpå. Minner <3 Sist jeg var i London var i 2014 da jeg besøkte jentene mine Hanne, Ingri og Lise sammen med Kristian, de bodde der i over to år. Jeg har vært i Manchester tre ganger, alle gangene for å besøke Nina, som den gode vennen jeg er. I 2015 dro jeg videre til Liverpool med Anette Marie. Da jeg var sånn 5 år gammel/ung var vi i Yorkshire og besøkte gudmoren min Beate, vi bodde i Northallerton.

?? Frankrike ??

Jeg har vært i Paris tre ganger, først med familien i Disneyland, andre gangen på skikkelig kjærestetur med eksen min Kristian og sist i 2016 med min store kjærlighet Sophie. Se fin videoblogg fra Paris HER! Sommeren 2016 var i Cannes sammen med squaden min Martine, Sofie og Julie (se video HER) og i august i fjor var jeg i Nice med Sophie. Frankrike er nydelig!

???? Gibraltar & Hellas ????

Jeg har vært i Hellas to ganger, med Hanna i 2010, da var vi i Paros og 2015 med Martine i Kreta. Mine første blogginnlegg her på JoakimKleven.no er fra turen til meg og Martine i Hellas, vi dro på en ganske billig spontantur og hadde det så fint sammen, tenk at jeg har blogget siden august 2015, det er endel blogginnlegg siden. Jeg var i Gibraltar i 2008 med familien da vi var i Spania, se funny og kanskje den beste episoden av Me Around The World HER!

???? Island & Italia ????

Et av de vakreste landene jeg har vært i er uten tvil Island, for en tur jeg og Sandra hadde sammen. Kan nesten ikke beskrives med ord, dere må bare se videobloggen HER. Roma og Venezia er de stedene jeg har vært i Italia, Venezia var en romantisk tur med kompisen min Mads, tenk at han spanderte hele turen på meg, det må være det mest romantiske jeg har opplevd (foreløpig) i livet, fin fyr! Jeg var der i 2016 og året etter (altså i fjor) var jeg med Maja i Roma. Det var også helt magisk, herregud så mange steder jeg har dratt de to siste årene. Se fin stemningsrapport HER!

?? Kroatia ??

Et av mine favorittland, uten tvil! Jeg har vært her alle gangene med min bestevenn Sandra, hun har ferieleilighet i Bol/Brac, der har vi vært mye sammen. Se Kroatia episoden av Me Around The World HER (lol, tenk at jeg hadde eget reiseprogram da jeg var 13-14 år). I fjor sommer hadde vi tidenes sommerferie sammen, vi ville oppleve alt Kroatia har å tilby så vi dro til DubrovnikKrka/Split og Hvar/Bol. For en tur!!!

???????? Luxembourg, Malta, Monaco & Nederland ????????

Luxenbourg og forsåvidt Nederland (Amsterdam) er vel de to landene på listen jeg typ nesten ikke husker noe av, de var to av flere land jeg og familien min var i da vi dro til Disneyland Paris i sånn 2000. Jeg må få opplevd Amsterdam hvertfall sånn på ordentlig, ditt skal jeg tilbake! Malta var jeg sammen med Sophie (for å besøke eks kjæresten hennes Mathias) i mars i fjor og et halvt år etter dro vi til Nice (som nevt) og besøkte Monaco. Vi måtte jo stikke innom et nytt land når vi var så nære. Jeg og Sophie knipser så fine bilder når vi er på tur sammen, håper vi reiser igjen snart!

?? Norge ??

Vårt vakre land! Ja, FOR ET LAND VI BOR I!! Jeg er så stolt over å bo i Norge, vi bor seriøst i et eventyrland. Jeg har googla meg frem og prøvd å huske alle steder jeg har vært i Norge, her er lista (klikk på linkene for å lese blogginnlegg/videoblogg): OSLO (born and raised), Trondheim, Bergen, Narvik, Harstad, Stavanger, Lofoten, Kristiansand, Ålesund, Stranda, Sykkelven, Geiranger, Tromsø, Fredrikstad, Sarpsborg, Kragerø, Drøbak, Skien, Nesodden, Beitostølen, Drammen, Tønsberg, Hønefoss, Eidsvoll, Lillehammer og Etne. SHIT! Det er mange steder og jeg har helt sikkert glemt noen. Jeg spurte Mamma (for jeg fant ut at jeg hadde vært i alle fylker i Norge bortsett fra fire) og da sa Mamma at jeg hadde vært i Trysil og Arendal da jeg var liten (som er Aust-Agder og Hedemark) som betyr at det er kun 2 av 18 jeg mangler. Drar jeg til Finmark og Sogn og Fjordane har jeg vært i ALLE fylkene i Norge, DET skal jeg klare!!

?? Spania ??

Spania er også et av de landene jeg har vært mest i (sjokk!), Tenerif var jeg i da jeg var liten med hele familien. I 2008 var vi i Marbella, der filmet jeg den morsomste og kleineste Me Around The World episoden (som nevnt med Gibraltar), se den om du ikke har sett den haha! Jeg var i Marbella igjen i 2012 med Sofie og Cathrine og sist gang jeg var i Spania var med Anette-Marie og hennes fitness team i 2016. Da var vi i Denia og Oliva Nova sammen med Victoria.

?????? Sverige, Tsjekkia & Tyrkia ??????

Jeg har såklart vært over grensa til Sverige på harryhandel endel ganger, men jeg har også vært i Gøteborg (Liseberg) da jeg var mindre og vært i Stockholm fire-fem ganger, sammen med Fetisha og Sophie den første gangen og de andre gangene da jeg lagde Sweatshop Sverige for Aftonbladet. Husker så godt jeg gikk rundt i Stockholm da Sweatshop Sverige hadde premiere, så reklame om serien i papirutgaven og gikk rundt hovedstaden, da følte jeg meg både stolt og rørt. Tenk at Sweatshop ble så stort! Tsjekkia var jeg i sammen med Sophie i fjor (så mye vi har reist sammen). Vi koste oss sånn i Praha, så mange fine byer vi har i Europa. Tyrkia har jeg vært i to ganger, Mamma og Pappa kjøpte leilighet der for noen år siden, i Akbuk. Det er så fint der og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har vært der oftere? Mamma og Pappa er der hele tiden! Tror det er at jeg har så lyst til å oppleve nye steder så kommer nok til å være der endel når jeg blir eldre. Det er så koselig der, så jeg har et sted å reise til hvis jeg vil koble helt av. Vi har også vært i Istanbul og Kusadasi mens vi har vært i Tyrkia sammen.

???? Tyskland & Vatikanstaten ????

Jeg har vært i Tyskland to ganger, første gang med ungdomsskolen min da jeg gikk i tiende klasse. Da dro vi på Hvite Busser tur til Berlin. Se Me Around The World episoden fra Tyskland HER. Jeg var i Tyskland igjen i 2014, sammen med Kristian og Kris. Vi var blant annet i Nurnberg og Frankfurt. Vatikanstaten var jeg i fjor sammen med Maja (verdens minste land), det er faktisk et land så CHECK til å ha vært der også 😉

Håper dere likte dette innlegget, HERREGUD det tok noen timer å lage kan jeg trygt si. For min del syntes jeg det er så morsomt å ha oversikten og husk å klikk på landene/tekstene som er i BOLD hvis dere vil se mer av stedene jeg har vært i. Har blogget typ om nesten alt på bloggen igjennom årene og tenker å blogge om noen av turene som ikke har blitt blogget om tidligere denne uka. Stor klem herfra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.