Takk for at du deler med meg.

Jeg har så lyst til å si takk. Tusen takk for alle de fine meldingene jeg har fått av dere de siste dagene <3 Historiene og tankene dere deler med meg, det varmer hjertet mitt.

De siste dagene har vært ganske intense, jeg må ha fått totalt over tusen meldinger fra dere og videoen er faktisk sett av nesten en million nå. Det er så sykt og jeg har ikke lest en eneste negativ kommentar. Jeg var veldig nervøs før jeg skulle poste videoen, siden dette er det mest personligste jeg noen gang har delt, og kanskje kommer til å dele i mitt liv. Så takk for all støtte!

Jeg har gjort to radio intervju, et med NRK MP3 og MR radio, sistnevnte kan du høre HER. Takk til verdens fineste fotograf Frida Flatland for at du filmet kronikken min, jeg er så glad i deg <3 De neste dagene skal jeg tilbringe med venner og familie. Trenger å roe ned litt nå kjenner jeg. Igjen, takk for alle meldinger, lover å svare dere alle sammen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.