Når sinnet mobber kroppen

Joakim Kleven

Joakim Klevens råd til deg som vil ha fin kropp. Se videoen og les mer om Joakims historie her: http://bit.ly/2pqEojg

Gepostet von VG am Sonntag, 18. März 2018

Vondt, men viktig å dele <3 Jeg er nok ikke alene om dette. Håper du tar deg 4 minutter til å se kronikken min i VG <3 Les artikkelen HER

3 kommentarer

  1. Det er så trist å se at folk skal slite for noe så overfladisk som utseende. Det var en veldig sterk video, du er så tøff såm står frem, du er nydelig akkurat som du er❤ Du gjør en svært viktig jobb og er et utrolig viktig og godt forbilde❤ Takk for at du deler❤ Stå på og tro på deg selv og kroppen din❤ Du er fantastisk!

  2. Utrolig viktig og fin video, du er fantastisk❤️

  3. Tusen takk for at du deler, Joakim. Det er viktig for meg, som kvinne, men også for meg som mamma til snart-trenåringer. Det er viktig med fokus på at gutter også kan bli sykelig opptatt av kropp. Det er et enorm press, allerede på barneskolen. Takk igjen for at du deler!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.