Fair & Square

Jeg og Frida samarbeider med Fair & Square som er startet opp av Sigmund Hegstad fra Framtiden i våre Hender og Håvard Andestad Langmoen. Vi skal være ansiktene for de nye klærne som kommer til høsten og er stolte over å få jobbe med disse gutta. Målet deres er å være med på å endre tekstilbransjen og ønsker å vise at det er mulig å produsere klær på en rettferdig måte. Et av de store problemene i tekstilbransjen er at kleskjeder ikke eier fabrikkene selv, men heller bestiller plaggene fra leverandører, Fair & Square derimot har egen fabrikk i Kina som de jobber tett med. Der er arbeidsforholdene kjempebra, de får en fin lønn og alle goder en tekstilarbeider burde få. Derfor er det viktig å støtte slike merker som Fair & Square!

Langermet  T-skjorte: HER

T-skjorte Rund Hald: HER

T-skjorte V-Hals: HER

T-skjorte Rund Hals: HER

Les mer om Fair & Square HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.