Corkini

Corkini.no må ha noen av de kuleste og fineste sekkene jeg har brukt noengang! Sjekk disse baggene og veskene!! Corkini driver med miljøvennlig mote, der materialet er laget av kork som er et 100 % naturlig, bærkraftig og fornybart materiale. Når du velger kork tar du hensyn til omverdenen på flere måter. Samtidig blir du eier av et unikt, holdbart, etisk og miljøvennlig produkt. Ragnhild Strandbakken er dama bak det hele og jeg har vært så heldig å møte henne, hun er herlig og jeg digger folk som henne som jobber for en rettferdig verden. Jeg ELSKER virkelig Corkini!

Se alle ryggsekkene HER.

Se alle skulderveskene HER.

Se alle lommebøkene HER.

Les mer om Corkini HER og se alle produktene HER!

1 kommentar

  1. Så stilige!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.