Intervju med NRK

Jeg blir så glad og rørt over å se hvor mange som har likt og delt mitt siste innlegg om H&M. Flere tusen delinger fikk innlegget totalt og det resulterte i at P3 Morgen og NRK Kulturnytt gjorde et intervju med meg ang. «Feminist» t-skjorta og hva jeg syntes om H&M. Hør hele intervjuet HER! Det er så godt å se at vi ALDRI gir oss, vi aksepterer ikke at H&M og de andre store kleskjedene driver med dødsbillig mote. H&M kommenterte selvfølgelig ikke saken… det gjør de fordi de ikke tørr og vil heller hele legge saken under teppet. Jeg lurer på hvor stort det teppet deres er H&M for det bør ikke være mulig å legge mer under det.

H&M FEMINIST JOAKIM KLEVEN SWEATSHOP INTERVJU NRK P3MORGEN

H&M FEMINIST JOAKIM KLEVEN SWEATSHOP INTERVJU NRK P3MORGEN

Det var Kirsti Falch-Nilsen som intervjuet meg og tok bildene. Så koselig å bli kjent med henne!! God reporter!

HM FEMINIST JOAKIM KLEVEN SWEATSHOP INTERVJU NRK P3MORGEN

Sjekk ut sesong 2 av Sweatshop HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.