Familien min

Joakim Kleven Jan-Erik Kleven Tone Kleven Adrian Kleven

Jeg må faktisk være verdens heldigste gutt. Jeg har et så nært og godt forhold til familien min, jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort uten dem. I går dro vi ut å spiste middag på Jacob Aall på Aker Brygge, sammen Sara (kjæresten til Adrian), som har blitt en del av familien allerede. Hun er sååå nydelig!

Joakim Kleven Jan-Erik Kleven Tone Kleven Adrian Kleven

Adrian er politistudent og har nå praksis år i Sauda, så det var godt å se han igjen. Kun noen uker siden sist jeg så han, men er så vant til at han er hjemme hele tiden så må innrømme at jeg savner han. Han er verdens beste og snilleste storebror og jeg er så stolt over alt han får til. Jeg ser virkelig opp til han! Og btw: Er ikke Sara og Adrian søte? For et heit par!

Joakim Kleven Jan-Erik Kleven Tone Kleven Adrian KlevenJoakim Kleven Jan-Erik Kleven Tone Kleven Adrian Kleven

Også har vi Mamma og Pappa, verdens beste foreldre! <3 Elsker dette bilde! Denne middagen ble til en familiefotoshoot, haha. Ble så mange fine bilder!

Joakim Kleven Jan-Erik Kleven Tone Kleven Adrian KlevenJoakim Kleven Jan-Erik Kleven Tone Kleven Adrian KlevenJoakim Kleven Jan-Erik Kleven Tone Kleven Adrian Kleven

På kvelden så jeg «Don’t Breath» med Sandra på kino, den var overraskende skummel/creepy. Elsker du skrekkfilmer der du ender opp med høy puls er dette filmen for deg. Jeg digga den og ser den gjerne igjen! Filmen handler om en gjeng som bryter seg inn hos en blind mann, mens sist helg så jeg «Hush» som handlet om en døv kvinne som blir utsatt for innbrudd. Haha! Jaja, Hollywood er kreative om dagen. MEN jeg skal si at BEGGE filmene var dritbra! Terningkast 5 til begge (det gir jeg skjeldent til en skrekkfilm, sånn hvis du lurte). «Hush» kan du se på NetFlix.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.