Reaction video: SKAM sesong 3, første klipp!

Yeah baby! Skam er endelig tilbake og jeg har blitt 14 år igjen! Måtte jo lage en reaction video siden jeg så videoen på nrk p3 en HALVTIME etter at den kom ut. For en dag dere, god jul og godt nyttår! Hva syntes dere om første episode? Like gira som meg eller ble du skuffet? Hva tror du skjer videre? #SkamFan!

Skam Reaction Joakim Kleven

1 kommentar

  1. Konemor

    Hei J.

    Nå som Isak har begynt å utforske sitt forhold til homofilien, hva er dine tanker rundt de forrige klippene av ham og Even, da tenker seg spesielt på fredagens episode 21:21 og også spesielt lørdagens episode Hjernen er alene. Jeg synes nrk virkelig har gjort en så utrolig godt stykke arbeid og laget en scene der forholdet mellom to gutter er så normalisert på en måte i alle fall jeg ikke har sett på norsk (eller annen tv) før. Har du sett disse scenene og hva er dine tanker rundt dette? Både da som filmskaper, men også som ung homofil i dag. Håper på svar.
    Hilsen «godt voksen dame» på 36. Mor til 3, blant annet 2 sønner som per nå er for unge til å forstå, men som en dag skal være delaktige i en ungdomskultur som stadig både blir mer inkluderende, men også ekskluderende i visse kretser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.