FRIDA med hjertet (og fremtiden) i hånden

Frida Ottesen Sweatshop

Flotte, fine, vakre Frida. Hvor skal jeg begynne? Herregud så stolt jeg er over alt du gjør! Siden din første turen til Kambodsja har du dedikert så mye tid og energi i kampen for tekstilarbeidernes rettigheter. På torsdag dro jeg på Arbeidermuseet der Frida holdt foredrag om sine opplevelser og erfaringer fra Kambodsja og møtet hun har hatt med tekstilindustrien. Et foredrag om etiske problemer, arbeidsforhold, levelønn og forbrukermakt. Frida er utrolig flink til å holde foredrag, hun har virkelig blitt stemmen for alle tekstilarbeiderne vi har møtt og det er så rørende å se at dette har blitt hennes hjertesak.

Frida Ottesen Sweatshop

Frida drar rundt om i hele Norge og holder foredrag. Hun har holdt foredrag på Stortinget, for FN, på høyskoler, videregående, barne og ungdomsskoler. Frida har gjort flere titalls (om ikke hundre) intervjuer verden rundt og har holdt livestreaminger på facebook for blant annet Aplus. Hun har i tillegg sin grønne blogg som du kan lese HER. Er det rart jeg er stolt av henne? Takk Frida for at du er nettopp deg, at du har et så varmt hjerte og et så stort engasjement. Min gode venn, jeg er veldig glad i deg!

Frida Ottesen Sweatshop

Interessert i et foredrag med Frida? Sjekk HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.