Mellom opptakene under Sweatshop sesong 2!

Joakim Kleven Sweatshop

Jeg har denne uka delt masse behind the scenes bilder og skrevet om hvordan det var å filme de forskjellige episodene av Sweatshop sesong 2. Det har vært lange dager med mye arbeid, men det har også vært et av de mest givende og fineste opplevelsene jeg har hatt sålangt i livet. Det har vært tøft, men også helt fantastisk. Takk til verdens beste team som gjorde denne turen så bra! Her er noen hyggelige tilbakeblikk fra da kamera var skrudd av. Glad i dere!

Joakim Kleven Sweatshop

Joakim Kleven Sweatshop

Bildet til venstre er tatt på vei til Kambodsja i januar 2014 for å spille inn Sweatshop sesong 1. Til høyre er samme bildet tatt, med meg, fotograf Stig og produsent Pål. Denne gangen på vei til Kambodsja igjen for å filme en ny sesong av Sweatshop!

Joakim Kleven Sweatshop

Et stort kjennetegn for Sweatshop er vignetten i starten av hver episode. Den filmet vi blant annet i bakgården til Nimol der det var så utrolig mange søte barn som ville være med på film. Her er Frida in action og tar bilder med hele alle kidsa. Fun fact: Visste du at det er broren min som har laget vignettlåta til Sweatshop? Sykt stolt av han!

Joakim Kleven Sweatshop

Disse jentene, herregud så glad jeg har blitt i de alle fire! Vakre, herlige mennesker!

Joakim Kleven Sweatshop

Crewet besto av Anniken, Frida, Lisa og Sarah foran kamera. Meg (regi), Stig (foto), Jannike (lyd), Pål (produsent), Dag (teknisk ansvarlig), Sigurd (framtiden i våre hender) og Oudom (guide/tolk) var bak kamera. Ikke et stort team med andre ord.

Varme dager, mye svette, tårer og latter. Tre intense uker som jeg aldri i livet ville vært foruten. It’s a wrap!

Joakim Kleven Sweatshop

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.