VLOG: Sweatshop Premierefest

Sweatshop Joakim Kleven Anniken Jørgensen Frida Ottesen Sophie Elise Isachsen

For en dag dette var, så mange mennesker jeg er så glad i var samlet for å feire premieren av Sweatshop sesong 2. Jeg var ganske spent denne dagen, jeg hadde jobbet i flere måneder med serien og endelig skulle den ut!

Sweatshop Joakim Kleven Anniken Jørgensen Frida Ottesen Sophie Elise Isachsen

Det er en stor kontrast å se serien i en full kinosal med mange mennesker enn alene hjemme på klipperommet sitt. Selv om man kan hele serien utenat så er det noe helt spesielt å se det på en storskjerm. Føles på en måte som en helt ny opplevelse. Jeg satt med store sommerfugler i magen hele tiden, men jeg må innrømme at jeg var ganske stolt. Tenk at jeg og teamet mitt har skapt dette!

Sweatshop Sesong 2 Premiere Joakim Kleven

Jeg måtte selvfølgelig lage en videoblogg fra premieredagen. På slutten av videoen ser du at jeg er ganske sliten og rørt dagen etter festen, det var stort å sitte hjemme å se at Sweatshop lå på forsiden av både Aftenposten og Aftonbladet! Vi klarte det!

Husk å abonner på youtube kanalen til meg og Sophie HER og se sesong 2 av Sweatshop HER!

3 kommentarer

  1. Isabell

    Du e rå Joakim! <3 Håpe æ får møtt dæ flere ganga, va så koselig å ha dæ med på teamturen til Spania! 😀

  2. Hei Joakim! Kan jeg spør Sophie et spørsmål via bloggen din? Jeg har også gått på iso og sitter igjen med mye stygge arr, så jeg lurer på om hun har prøvd fillers i arrene ennå? Jeg leste på fanpagen hennes at hun kanskje skulle prøve det. Jeg kunne spurt inne der, men jeg vil helst ikke utlevere meg med navn ang huden min nå som jeg sliter så fælt med dette psykisk. Ønsker dere en fin tur til Paris!!

  3. Omg. Adrian ligner på Sigurd Gjerde-Jakola!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.