Jakten på en LEVELØNN!

Nå er endelig Sweatshop sesong 2 ute på Aftenposten.no og Aftonbladet.se! Jeg er så forbanna stolt!! Håper DU ser og deler serien. Se hele sesong 2 HER!

Joakim Kleven Sweatshop Season 2 Hunt for a living wage

Kommer til å skrive mye om Sweatshop fremover så det er bare å følge med!

2 kommentarer

 1. Hei!
  Du har gjort en fantastisk jobb med Sweatshop! Jeg har ikke satt meg inn i hva det var når du og Sophie snakket om det, jeg trodde det var en nettbutikk eller noe sånn. Haha! MEN igår så satte jeg meg ned for å se det som Sophie delte, og endte opp med å se hele sesong 1 og hele sesong 2. PLUSS alle andre klipp om det på aftenposten sin nettside.

  Jeg ble helt sjokkert! Jeg har aldri tenkt noe særlig over hvor jeg kjøper klær, jeg kjøper som regel noe som er billig, fordi jeg ikke har allverden å bruke på klær. Men jeg handler på hm sin nettside, mer enn noen andre plasser, så jeg tenkte jeg skulle sjekke hvor mine nyeste klesplagg var fra. Og tre av de siste fem plaggene jeg har kjøpt, er laget der dere var. Det er helt sykt å tenke på! At klær som jeg handler for 20 kr(!!), bare fordi de er på tilbud, har blitt laget av de stakkars menneskene som ikke har nok penger til mat en gang.

  Vi fråtser i alt for mye mat, som vi kaster masse av hver eneste dag, og er så ufattelig bortskjemte! Og det er de som må betale for det.

  Jeg kommer til å tenke meg veldig godt om, før jeg kjøper meg noen klær fremover. Og jeg skal IKKE bestille mer fra hm! Tusen takk for at du fikk meg til å se dette, som jeg har lukket øynene for så lenge. Og fortsett å kjemp for Levelønna deres!

  Jeg skal ihvertfall gjøre det jeg kan ! 🙂

  Du gjør en helt fantastisk jobb, virkelig. Og alle i teamet ditt. Tusen takk <3

  1. joakimkleven

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.