Lille store Narvik

Da var man her igjen, Narvik, mitt andre hjem. Mamma er født og oppvokst her så sammen med henne har jeg og broren min vært her ofte gjennom hele oppveksten min. Det er godt å være tilbake. Denne byen som engang virket så stor har blitt så liten. Narvik føles bare mindre og mindre for hvert år. Eller har føttene mine blitt lengre og skrittene enda lengre?

Joakim Kleven

Jeg husker så godt hvor langt jeg syntes det var å gå fra Amfi til Storsenteret. Det som nå føles ut som fire skritt å gå. Alt i Narvik ligger bare fire skritt unna, gjør det ikke? Eller den gangen Amfi senteret ikke engang fantes. Hva gjorde vi da? Nei vi lekte jo, overalt! Løp rundt Haikjeften og Nåla, lekte masse i bakgården i Industriveien 3, kjøpte mat på Arilds Grillbar og var timevis på bokhandler Jacobsens lekebutikk i Frydelundsgata.

Narvik

Narvik er en liten by, men det er nettopp det som gjør Narvik så sjarmerende. Alle de snøfulle juledagene, alle de varme sommerdagene (man husker jo ikke regndagene når man er liten), jeg har så mange gode minner her. Store deler av barndommen min skjedde jo nettopp i Narvik (og på hytta vår ved Evenes).

Joakim Kleven Narvik

Jeg er heldig som har en bestefar som bor her selv om bestemor er borte. Jeg er ikke så flink til å dra på besøk som jeg pleide, men det er godt å vite at jeg alltid har et sted jeg kan dra til. Når jeg bare vil koble ut og slappe helt av. For det er akkurat det jeg gjør nå, jeg slapper av… Og det føles godt.

2 kommentarer

  1. Haikjeften ☺ *

    1. joakimkleven

      Hahaha, jeg skammer meg! Tusen takk, jeg har alltid trodd den het Hvalkjeften!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.