Karpe Diem «Her»

Sommer 2013 lagde jeg en helt egen musikkvideo for låta «Her» av Karpe Diem. Jeg ELSKER virkelig denne låta og siden den ikke har en egen offisiell musikkvideo ville jeg lage en selv. Jeg tenkte det kunne vært en fin stemningsvideo som viste Oslo på godt (og litt vondt), så jeg tok med kameraet mitt ut og tok MANGE bilder. Resultatet ble slikt, check it out!

Hva syntes du? Jeg fikk faktisk retweet av Chirag himself!

Karpe Diem Joakim Kleven

2 kommentarer

 1. Ann Iren

  For en utrolig fin musikkvideo!
  Du er en sykt flink fotograf, og til stor inspirasjon for en hobbyfotograf som meg selv!
  Du imponerer stadig!

  1. joakimkleven

   Tusen takk Ann Iren! 😀 For en flott tilbakemelding, gjorde dagen min! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.