Friends Fair Traide

Kjenner dere igjen denne dama her eller? Det er min gode venn Frida fra nettserien Sweatshop. Ikke nok med at hun må være en av de mest vakre jeg kjenner, men hun har også en så sykt bra personlighet. Så glad for at hun søkte og ble med til Kambodsja, Sweatshop gjengen har rett og slett blitt som en familie!

Frida Ottesen Joakim Kleven

For en uke siden dro vi innom butikken «Friends Fair Traide» som ligger i Storgata. Her har jeg aldri vært, men skal definitivt stikke innom igjen snart. De har alt fra klær, mat, leker & gaver. Det som er så flott er jo at alt er FairTraide! Jeg endte opp med å kjøpe endel krydder som jeg skal teste ut og fikk også smakt på sjokoladen de selger der. Den er farlig god!

Joakim Kleven Frida Ottesen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.