Hvordan er det mulig å bli så fort glad i noen?

Fetisha Joakim Kleven

Kjærlighet ved første blikk? Kan jeg virkelig starte innlegget mitt så klisje? Denne jenta møtte jeg for første gang for litt over en måned siden på en fest hjemme hos Sophie (Elise). Med engang jeg satt meg ned var det hun som fanget oppmerksomheten min, hun var overhode ikke sjenert, hun så meg rett inn i øynene mens vi snakket sammen og ga meg med det største og varmeste smilet du kan tenke deg. Latteren og holdningen hennes var så deilig! For en selvsikker dame!

Fetisha Joakim Kleven

Fetisha heter hun. En av bestevenninnene til Sophie. Etter at vi møttes den kvelden var jeg så heldig at hun hang seg med på tur til Ikea sammen med meg og Sophie, det var da jeg skjønte hvor like vi var. Hele dagen (da mener jeg hele for vi hang sånn seriøst type 12 timer sammen den dagen) lo vi tre konstant hele tiden, jeg har ikke hatt en så bra «normal» dag på lenge! haha!

Fetisha Joakim Kleven

Tredje gangen vi var sammen dro vi til Stockholm med Stephan og Sophie. Og stemningen var like god som sist, gud som jeg elsker latteren til Fetisha! Om noen her følger meg på snapchat kan du se hvor gøy vi har det sammen når vi drar ut. Aldri et kjedelig øyeblikk med hu der.

Fetisha Joakim Kleven

Vi har etter det dratt ut sammen og vært på innspilling, alt sammen med vår søte baby Sophie. Jeg har virkelig blitt så glad i denne jenta! Tror aldri jeg har blitt så fort glad i noen. Det som gjør vondt er at hun i dag drar på jorda rundt reise og skal være borte i seks måneder… Jeg kommer virkelig til å savne deg Fetisha og det vet jeg at det er mange som kommer til å gjøre. Men jeg håper du koser deg helt sjukt mye på reisen din, du er virkelig en inspirasjon og jeg bare gleder meg masse allerede til å se deg igjen! Love you babe <3 Vi ses snart!

Fetisha Joakim Kleven

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.