Anniken Jørgensen x Joakim Kleven

Anniken Jørgensen Annijor Joakim Kleven

Det er noe spesielt med denne jenta her, hun har noe mystisk, men varmt over seg. Hun ser ut som en supermodell, men hun må ha sjelen til en nitti år gammel dame. Jeg klarer ikke alltid å lese henne, noe som gjør hun veldig facinerende. Jeg har vært så heldig å bli godt kjent med Anniken via nettserien «Sweatshop» som vi har laget sammen. Hun har gjort mye for serien og jeg er utrolig stolt av alt hun har oppnådd! Nå nyter hun endelig livet etter å ha vært på skolebenken i alle disse år og er fortiden i New York. Tenkte jeg skulle dele noen bilder vi tok i sommer sammen, jeg elsker de- mest pga blikket hennes, se på de øynene!

Anniken Jørgensen Annijor Joakim KlevenAnniken Jørgensen Annijor Joakim KlevenAnniken Jørgensen Annijor Joakim Kleven

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.