Mia Valentina x Joakim Kleven

Joakim Kleven Mia Valentina

Jeg har tatt endel bilder sammen med Mia Valentina for bloggen miaogjoner.blogg.no som hun har sammen med Alexandra Joner. Denne jenta er bare råsexy og jeg elsker virkelig bildene vi har tatt sammen. Mia jobber som koreograf/danser og er danser for de største norske artistene. Hun danset blant annet i Sandra Lyng sin musikkvideo «Play My Drum» og Madcon «Don’t Worry». Sistnevnt var opptaket vi møttes på og etter det har jeg sett henne overtalt. Vi møttes tilfeldig på Gullruten for da danset hun for Stella Mwangi, hun er nå danser på Stjernekamp og var nettopp deltaker på «Diktaturet». Vet dere kommer til å se enda mer av henne – hun er dyktig!

Joakim Kleven Mia ValentinaJoakim Kleven Mia ValentinaJoakim Kleven Mia ValentinaJoakim Kleven Mia ValentinaJoakim Kleven Mia Valentina

Hva syntes dere om bildene?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.