Reklamefilm-innspilling med Sophie Elise

Joakim Kleven Sophie Elise

I dag har jeg vært med min kjære og nære Sophie på innspillingen av hennes aller første reklamefilm. Oppdragsgiveren er hemmelig, men jeg kan love dere at dette blir en artig snutt! Her er noen bilder fra settet.

Joakim Kleven Sophie EliseJoakim Kleven Sophie EliseJoakim Kleven Sophie EliseJoakim Kleven Sophie Elise

I dag er det forresten kommunevalg og kirkevalg. Jeg skal for første gang stemme på kirkevalget fordi jeg har lyst på en åpen kirke der alle kan gifte seg uansett legning, det håper jeg du også gjør! Det handler ikke om relgion, det handler om likestilling!

Joakim Kleven Sophie Elise

5 kommentarer

 1. Finnes ikke finere jente en Sophie!!

 2. Hola, likestilling er viktig 🙂

 3. Du har helt rett, det handler om likestilling!
  Gleder meg til reklamen kommer ut 🙂

 4. Veronica

  Gleder meg til å se reklamesnutten. Sophie er jo bare den søteste <3

  http://verozitas.com

  1. joakimkleven

   Ja, jeg også! Hun er nydelig! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.